Copy
Lieve allemaal,

In deze «bijzondere blog» voor Ongehoord Nederland werp ik een blik op de toekomst, zowel op persoonlijk vlak als voor de situatie van velen. Juist in de situatie van aanhoudende lockdown is het belangrijk om ons van mens tot mens tot elkaar te verhouden.

Velen zeggen: Sid ik lees altijd jouw nieuwsbrief maar bekijk niet alles waar je naar linkt, want dan is het me te veel. Juist in dat geval zeg ik: lees toch die blog.

Dit is het «meest epische artikel van de afgelopen tijd», wat alles samenvat in heldere taal die voor iedereen begrijpelijk is. Dit is ook een stuk wat je vrienden, familie, collega's en bekenden moet laten lezen. Want dan begrijpen ze je wereldvisie tenminste!

Big Tech is keihard aan het censureren. Zie hieronder (klik bovenaan op 'afbeeldingen weergeven'). Van Daan mocht ik dit delen (tekst loopt verder onder de afbeelding). Volg aub ook mijn «Facebook-pagina» want die kan nog wel wat likes gebruiken!Nabrander:
De discussie zal de komende tijd gaan over de volgende opvatting: "Realistische partijen moeten zich pragmatisch opstellen, want anders worden zij uitgesloten van coalitievorming. Dan zullen de mainstream partijen nooit hun echokamer binnenkomen."

Het enige juiste antwoord hierop is dat je een verzuiling vorm geeft om je identiteit en leefwijze te behouden. Als je niet voor je identiteit en leefwijze kunt uitkomen zonder te worden gecanceled, sociaal geïsoleerd en gebroodroofd, wat is er dan te verwachten van politieke representatie? Bovendien zijn de utopistische partijen verzuild binnen de bestuurlijke instituties.

Tot dusver, fijn weekend!
dr. Sid – volg me ook op «BackMe»
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp