Copy
Uitmuntende lezers en lezeressen!

Lang en hard heb ik erover nagedacht. En dit is mijn conclusie: «tegen de tirannie van het nieuws.» Het is een bijzonder belangrijke boodschap, het is de culminatie van mijn stemming over het afgelopen jaar.

Begin januari zet ik de «crowdfunding voor Wees Afgrondelijk» stop, dus wil u nog meedoen, het kan nog steeds! Heel graag. Inmiddels heb ik een bijzonder goede en ervaren editor. Dus het belooft wat!

Als u «lid wordt van mijn Telegram-groep,» dan kunt u luisteren naar een meeslepende brainstorm sessie van gisteravond. Veel interessante commentaren op ontvangen! Het maakt wat los bij praktische mensen.

Dit jaar was weer bizar. M'n oma dood, eruit gewerkt op het werk door mensen waar ik een goede band mee had en die ik vertrouwde, ik leefde oprecht in de veronderstelling dat zij het beste met mij voorhadden. Dan was er de doldwaze Kirac-episode en nu op naar de gemeenteraadsverkiezingen. Het boek Tegen de tribalisering verscheen en Cultuurmarxisme: gold edition. Het demissionaire kabinet regeerde missionair, we belandden in een totalitaire maatschappij. Maar gelukkig veel Supreme Commander gespeeld met mijn vrienden om niet voortdurend aan alle ellende te hoeven denken. En ik was lang in Slovenië.

Dit artikel vind ik prachtig: «over Hannah Arendt,» meer toepasselijk dan ooit.


Fijne jaarwisseling,
The Good Doctor
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp