Copy
Epische lezers en lezeressen!

Moe, voldaan en een beetje vervuld van Slavische melancholie zal ik morgen terugkeren vanuit Slovenië. Je kunt er de analogie in zien van een heldensaga: je verlaat huis en haard om in het buitenland je geluk te beproeven, wordt daar geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, je maakt een transformatie door en wordt ten slotte episch. En dan keer je huiswaarts. Want een held reist de hele wereld rond om te vinden wat hij zoekt, om dat te vinden bij thuiskomst...

Lees hier mijn «column over de meeslepende belevenissen» (en ook teleurstellingen) in Slovenië. 

Maar u bent ook episch, want u leest dit alles, mijn complimenten daarvoor, dat u het zo lang heeft volgehouden! Ik was onder meer in Polen, Italië, Oekraïne en Egypte. Zoals Odin het zegt in het Lied van Wafthrudnir: "Veel heb ik gereisd, veel heb ik gezien, veel van goden ervaren."
Dr. Sid zegt daarentegen: "Ik was overal, en ik deugde nergens."

Zowaar kan ik u melden dat er een Groot-Nederlandse alliantie is geboren ter publicatie en verspreiding van nieuwe boek, waaraan zullen meewerken: FvD, DDS en uitgeverij Polemos. Dat belooft wat!

Verder zoekt FvD nog gemeenteraadsleden in specifiek de gemeenten: Emmen, Steenwijkerland, Kampen, Hengelo, Almelo en Deventer. Dus als je overweegt mee te doen, of je kent iemand die het zou willen, reageer dan op deze email en -- minstens zo belangrijk -- verspreid deze epische nieuwsbrief!

Voeg je bij ons meeslepende Dr. Sid genootschap op Telegram. 
En... steun me via BackMe. 


Groet Sid!
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp