Copy
Groots en meeslepend levende lezers en lezeressen!

Maanden terug beloofde ik u meer podcasts. Bij deze goed nieuws! U treft er maar liefst vier aan, mogelijk gemaakt door JOVD Leiden. Dit is een «overzichtsartikel» en de vier YouTube-links staan hieronder. Hen wil ik zeer hartelijk danken voor dit initiatief en de volksverheffende functie. Kortom het mogelijk maken van gedegen inhoudelijke discussie in een tijd van oppervlakkigheid en rellerige framing.

«Sid & JOVD Leiden 1/4»
«Sid & JOVD Leiden 2/4»
«Sid & JOVD Leiden 3/4»
«Sid & JOVD Leiden 4/4»

De vlammende gesprekken gaan onder meer over de druk op de middenklasse, de macht van Big Tech over maatschappelijke discussies, de krimpende vrijheid van meningsuiting en de betekenis van authenticiteit in een tijd van consumeren.

Daarnaast! 'Going Galt' is een term voor mensen die een uitweg zoeken uit de corruptie, verwijzend naar het werk van Ayn Rand. Maar ook – breder – vragen mensen hardop of hun bijdrage nog wordt gezien en erkend, of dat ze onzichtbare tandwieltjes geworden zijn: systeemslaven. «Lees het op ON!»

Vorig weekend publiceerde ik over negatieve gevolgen van de avondklok. Maar zetten de rellen dit nu in een wezenlijk ander daglicht? «Lees het op TPO!»

Sommigen van u weten mogelijk dat ik in Roemenië een bescheiden fanschare heb. «Lees het hier» – stuur het naar mensen bij wie u denkt dat dit relevant kan zijn. Dat geldt overigens voor alles in mijn nieuwsbrieven: van u moet ik het écht hebben, met overal deplatforming. Soms willen zelfs mijn conservatieve vrienden willen me voor de bus gooien als zoenoffer. Laat het niet gebeuren! Volg mij ook op «Facebook» en «VK» en werf alstublieft nieuwe inschrijvingen voor deze «nieuwsbrief».


Fijne dag!
dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp