Copy
Beste allemaal,

Vanuit Slovenië, weer een nieuwsbrief tsjokvol content, ga er even lekker voor zitten met een koekje en een kop thee!

BREKEND NIEUWS. Een gulle donateur heeft 1000 euro geschonken aan de Doctor Sid 'Wees Afgrondelijk' crowdfunding! En krijgt in ruil daarvoor de klapper met het oorspronkelijke manuscript. Lees hier het inspirerende verhaal erachter.

Onderwijsinstellingen zijn momenteel deugfabrieken, of zelfs: kneedfabrieken. Want men predikt openheid maar sluit de meerderheid der meningen en visies uit. Hierdoor leert men niet meer denken, slechts volgen. Wie zich wil ontwikkelen, zal andere kringen moeten opzoeken. Hier wat levensadvies!

Het Telegram kanaal heeft al 675 leden – nodig vrienden en bekenden uit en laten wij stijgen naar de 700! Ik zie de Telegram groep echt als mijn eigen community met eigen vrienden, supporters en lezers. 

Wat zijn nerds, en hoe heeft de macht van Sillicon Valley, nerds gecorrumpeerd? Belangrijk om dit decor te schetsen, waarop diverse politieke ontwikkelingen zich afspelen op vele plekken op de wereld.

We moeten ons zorgen maken over generaties twintigers en dertigers die zonder vaste baan en vanuit een onduidelijk perspectief zorg moeten dragen voor een nieuwe generatie. Ondertussen heeft Sander Schimmelpenninck een lekker leventje en hoeft hij aan het eind van de maand vast niet te bidden dat zijn wasmachine niet stuk gaat.

Een epische tweet die allen mogen retweeten

Groet Sid en geniet ervan!
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp