Copy
Grandioze lezers en lezeressen!

Nu hete luchtstromen wisselvallig rond de huizen trekken en velen binnen blijven wegens corona, is de tijd zeer geschikt voor wat prikkelende lectuur.

Je bent jong en krijgt van alle kanten adviezen en richtlijnen voorgeschreven. Maar, hierop terugblikkend, wat snijdt er hout? Waarvan moet je je wat aantrekken? Wat is politiek-correcte borrelpraat en welk advies is écht nuttig voor jonge mensen? «Lees het hier in deze gloednieuwe zondagsrede!» 

In deze blog op «Ongehoord Nederland» leest u alles over de mysterieuze opkomst van Bronze Age Pervert. Dit artikel is geboren uit een discussie op hoog niveau. Onder meer werd gesproken over de rol van gemeenschapszin en het zichzelf-steeds-verder-uithollen van het mainstream conservatisme in deze tijd waarin links over alle instellingen heerst.

Theo Francken, Vlaams politicus die, volgens Joren Vermeersch "onverzettelijk als een bokser na elke tegenslag weer opkrabbelt", plaatste de volgende tweet. Klik bovenaal op 'afbeeldingen weergeven' en hieronder op het plaatje, om naar de tweet zelf te gaan.👇


Steun De Nieuwe Zuil met een donatie, zodat het oeuvre van dr. Sid ook in het Engels beschikbaar kan worden gesteld, met de arbeid van een professionele vertaler en editor. In totaal is +/- 3.000 euro nodig opdat een samenvattende, gecondenseerde versie van zijn oeuvre in boekvorm internationaal kan gaan: NL58 INGB 0008 747503 (Stichting De Nieuwe Zuil). DNZ organiseert naderhand graag een event om de donateurs te bedanken!  

De nieuwsbrief van dr. Sid volgt u hier
.

Een fijne zondag!
Was getekend, the good doctor
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp