Copy
Lieve lezers en lezeressen!

All 32 jaar gender-binair en still going strong! En ook sinds het bestaan van deze nieuwsbrief. Op een dag willen diensten als gmail en mailchimp wellicht geen gender-binaire nieuwscontent meer tolereren, maar nu nog kan, geniet ervan! Een Nieuwe Zuil is de enige lange termijn oplossing. Velen zijn helaas niet te redden, en volgen, vaak zelfs tegen beter weten in, alleen de mainstream media.

Lees mijn «zondagsrede» vers van de pers! Voortgestuwd door (neo)puriteinse lynch mobs en heksenjachten op sociale media, zullen we uitkomen in een Abstracte Samenleving, als er op zulke beschuldigingen geen rem meer zit. 

Steun me via «BackMe!» Rond me zie ik steeds minder publicisten die deze controversiële thema's nog durven behandelen. Ik ben dit pad ingeslagen en we zullen samen –u als lezer en ik als schrijver– in dit leven nog een lange weg gaan. Men voorziet nooit welke hobbels die weg kent, daarom is BackMe belangrijk.

Hartelijk een fijne zondagavond gewenst! En hopelijk tot morgen in Antwerpen (zie banner hieronder, klik op 'afbeeldingen weergeven'). 


Groet Sid
Copyright © 2019 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp