Copy
Lieve lezers en lezeressen!

Hierbij mijn gloednieuwe zondagsrede! Over hoe het Westen véél marxistischer is dan men durft toe te geven:

https://tpo.nl/2020/02/16/sid-lukkassen-het-marxisme-verwelkte-in-het-oosten-maar-vestigde-zich-in-het-westen/

In de marxistische staatsleer is ondernemerschap hetzelfde als het uitbuiten van werknemers. Dit is er generaties lang ingeramd en links wil de staat, om werknemers tegen uitbuiting te beschermen, een grote rol geven in de economie. 

Rechtse mensen hebben zich aangepast aan een liberale democratie waarin dit linkse idee dominant is. Ze zijn gaan graaien als CEO’s van bedrijven die vanuit belastinggelden worden gesubsidieerd (groene lobby) en vermommen zich als linksmensen via links-identitaire symboliek (multinationals met genderneutrale toiletten). Dit omschrijft de opkomst van de linkse bourgeoisie.

Neem ook een kijkje op mijn BackMe-pagina:

https://backme.org/content-creator/sidlukkassen/

Over mijzelf: ik blijf het moeilijk vinden om alle tegenstrijdige eisen van dit grootstedelijke en postmoderne leven te rijmen. De dingen komen niet samen. Toen ik april in het ziekenhuis lag was ik vervuld van een rotsvaste innerlijke zekerheid dat ik al die zaken die het leven echt waarde geven – zoals partner, huwelijk, samenlevingscontract en dergelijke – nu eens echt definitief zou regelen. Maar in de praktijk stuit ik op de gelatine van een onzichtbare verstikkende bureaucratie die al je levenslust wegzuigt.

Vaak heb ik het gevoel te opereren in een Kafkaesk vacuüm in plaats van een organisch ingebed geheel. Alle drukte van de overvolle steden wekt vermoeidheid en frustratie op – je staat er vaak alleen voor en familie woont ver weg. Laat staan dat ik ook nog een Engelstalig overzichtswerk van mijn oeuvre kan scheppen. Wat ik sinds 2015 al wil maar wat structureel niet lukt wegens gebrek aan buitenlandse aanknopingspunten en halfslachtig gecommiteerde vrijwilligers. Ik schrijf dit alles hier maar van me af, want ja. De instituties geven geen fuck en de gemeenschap ligt versplinterd uiteen. Hopelijk lucht het op.

Fijne zondag!!!
Dr. Sid

 
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp