Copy
Beste lezers en lezeressen,

Bij deze doe ik een beroep op u. Morgen (zondag) is er om 15.00 een borrel van Ongehoord Nederland in Hoofddorp en overmorgen ga ik met Boris praten over insanity in videogames in Amsterdam. De treintickets zijn al geboekt en ik heb maandag ook al vrij genomen van het werk.

Mijn ticket gaat van Brussel naar station Hoofddorp. Nu is er een busstaking waardoor de locatie moeilijk bereikbaar is. Ik had het zo geregeld dat iemand mij rond half drie zou oppikken van het station, naar de locatie zou brengen, en dat ik bij die persoon zou blijven logeren om van daaruit maandag door te reizen naar Amsterdam, en van daaruit 's avonds terug naar Brussel. Alleen nu is deze tussenpersoon plots ziek geworden en mijn logistiek valt in het water.

Dit verzetten is nogal lastig omdat ik een dag vrij heb genomen en de tickets al geboekt zijn en ook heb ik niet zoveel flexibiliteit in mijn reisschema meer nu ik vast in Brussel zit en alles lang tevoren gepland moet worden.

Ik zoek dus iemand dus mij kan oppikken rond 14.30 vanaf station Hoofddorp. En als ik kan logeren is het des te fijner. Desnoods boek ik een hotel of ga ik die avond naar Duiven ofzo.

Hoop snel van u te horen!
Groet Sid
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp