Copy
Kerstige lezers en lezeressen!

Allereerst, hopelijk heeft u allemaal een fijne en warme Kerst achter de rug met uw dierbaren en ik wens u alvast veel voorspoed en gezondheid toe voor 2020! Lees hier «mijn blog over de nieuwjaarsreceptie op 3 januari. Wie dit leest is welkom.

In dit artikel genaamd «Eindspel van de democratie» leg ik uit dat het belangrijkste thema vandaag absoluut het bereik is van communicatieve media. Democratie neemt immers aan dat we via zinnige discussies tot onze politieke standpunten komen. Als die inhoudelijke uitwisselingen worden gesaboteerd doordat men meningen criminaliseert of wegmodereert, dan valt de premisse weg die de democratie draagt – dan zal men de democratische spelregels ook niet meer willen naleven.

Lees ook beslist deze recensie van «Identiteit, Diversiteit en de 'Culture Wars» op DNZ door niemand minder dan de gevierde schrijver Olli Salvatore. 

Hier ziet u een «overzicht» van recente artikelen die zéker de moeite waard zijn om nog eens te herkauwen op deze dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw! Heeft u nog wat knaken op de plank, dan is «BackMe» een goed doel! Beter dan een deug-doel, zoals «ijsberen redden» ofzo.

Geniet van alles en leef episch!, Sid Lukkassen
Copyright © 2019 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp