Copy
Hooggewaardeerde lezers en lezeressen!

Heeft u al gehoord van de «nieuwe richtlijnen voor journalistiek?» Hoog nodig om een 'positieve' en 'inclusieve' samenleving te waarborgen...

Ook «beschreef ik» hoe de huidige persoonlijkheidsmarkt en de druk van de politieke correctheid leiden tot losgeslagen, vereenzaamde outlaws! Het is de hoogste tijd dat we samen opstaan tegen uitsluiting!

Ik hoop dat jullie mij blijven steunen via «BackMe» want dat voelt alsof het allemaal een doel dient, gewaardeerd wordt en geen 'gerommel in de marge' is. Vanavond is Maurits van Falckenreck te gast op Radio 1, rond vijf uur heb ik gehoord, om daar te praten over masculiniteit. Het wordt vast een sprankelende discussie!

Er zijn activisten die 'boek recensies' plaatsen op sites als Bol. com, met name bij Levenslust en Doodsdrift en Avondland en Identiteit, die eigenlijk geen besprekingen zijn maar laster op de persoon. Het kan dus geen kwaad als u die boeken bestelt bij Bol. com en tegen-reviews plaatst. Immers die Bol-pagina's zijn extreem googlebaar.

Ik merk hoe het bereik van artikelen verspreid via sociale media terugloopt terwijl het aantal Facebook en V-Kontakte 'leuk vinders', LinkedIn connecties en nieuwsbrief-abonnee's toch traag maar gestaag groeit. Dit wil zeggen dat het informatiebereik per afnemer krimpt en dat het steeds moeilijker is om op 'democratische' wijze veranderingen in gang te zetten. Omdat de waarheid aan je kant hebben geen zin heeft als het bereik van de boodschap krimpt door het algoritme beleid.

We zullen ons moeten 'ingraven' met het oog op die toekomst en des te harder bouwen aan een Zuil, zoals ik «ook hier betoog.» Het zal enkel harder worden.

Copyright © 2019 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp