Copy
Beste allemaal,
Ik hoop hartgrondig dat u het goed maakt. Met mij gaat het oké. Ik zit in Brussel sinds anderhalve week in zelf-isolatie met mijn vriendin die astmatisch is. Heb nog afdoende eten in huis. De Belgen pakken het beter aan dan Rutte.

Lees hier mijn kersverse TPOzondagsrede», over hoe het streven om de wereld te redden, doorgaans dient als excuus om de wereld te overheersen.

Ook enige gedachten over de «corona crisis.» Kijk sowieso goed naar de website DNZ. Er verschenen hier tientallen nieuwe artikelen de afgelopen twee weken.

Dan op Doorbraak mijn nieuwe verhandeling over «cultuurmarxisme.» Geheel in lijn met de notoire incommunicatieve Belgische ondoorzichtigheid zit het soms achter een paywall en soms niet. Verschillende browers proberen en vaak refreshen helpt.

Daarnaast krijg ik de kans van Café Weltschmerz om een community uitzending op te nemen. Hiervoor heb ik 8 a 13 mensen nodig, dus geef u op bij mij! Zorg voor een smartphone of pc met camera en microfoon anders kan het niet. Hoe het precies werkt, weet ik niet, maar daar komen we snel genoeg achter. Hopelijk tot snel!Hou u haaks en klik op het plaatje hierboven,
dr. Sid
 
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp