Copy
Lieve lezers en lezeressen!

Dankzij uw inzet, specifiek die van Jaap, is het op de valreep goed gekomen afgelopen zondag & maandag. Dank voor de snelle reacties.

Als alles wordt geplet tussen de bureaucratie van de staat en het hedonisme van de markt, waar kan de traditionele Europeaan dan nog terecht? Waar is er ruimte voor de idealen van wortels, gemeenschap en cultureel erfgoed?
De zondagsrede behandelt het essay van Andreas Kinneging over «het Conservatisme» (deel 2).

"Noem ons nu eens een website in de Benelux waar ze games van de filosofische kant bekijken. Nou? En dat komt omdat er maar één Sid Lukkassen is. Een gast die het lezen van filosofische boeken tot zijn grootste passies rekent en datzelfde gevoel ook voor games heeft ontwikkeld. Een meer dan ideale combi om mee uit te pakken."

Prachtige omschrijving door GameKings. Als ik diep in mezelf kijk dan is filosoferen over videogames eigenlijk nóg leuker dan politieke beschouwingen. Als ik wiskundig was aangelegd zou ik zeker programmeren en zelf games ontwerpen. Vandaag spreken Boris en ik over
«insanity in videogames».

Nog een verzoek! Met hulp van een stagiaire tracht ik een Engelstalig boek te maken bestaande uit essays die de thema's beslaan van mijn oeuvre (cultuurmarxisme, islam, onderwijs, democratie en communicatieve condities, enz). Dit wil ik al jaren maar door gebrek aan ankerpunten in de niet-Nederlandstalige wereld komt het maar niet van de grond. Hierom werk ik met vrijwilligers en wil ik binnenkort een bezoek brengen vanuit Brussel naar Spaarndam en terug. Wie zou een dag met mij en mijn stagiaire willen optrekken en chaufferen?


Fijne dag! (kijk ook eens op «BackMe»)
dr. Sid

 

Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp