Copy
Magnifieke lezers en lezeressen!

Soms doorzie je de totale situatie in een helder moment, dan splijten de wolken zich, en schijnt er een helder licht dat de totale waarheid onthult. Dat moment is zojuist aangebroken – zie «deze definitieve analyse van de neerwaartse spiraal van Nederland (en West-Europa).» Dit is een artikel, zó belangrijk... dit is hem!

Briljant artikel door Afshin Ellian «over ons nieuwe boek Diversiteit, Identiteit en de Culture Wars.» 'Rechts' Nederland en Vlaanderen worden onder mijn vleugel gedreven. Al blijven ze beleefd en fatsoenlijk, het loont niet: ze worden hoe dan ook verdacht gemaakt. Dan komen ze met inhoudelijke argumenten – vervolgens worden de argumenten genegeerd en wordt het een debat over intenties. Desnoods worden de feiten aangepast, het aantal moslims in de metingen naar beneden bijgesteld terwijl mensen de islamisering met eigen ogen zien. Tot slot laat de VVD hen in de steek, waarop ze tot voor kort hun hoop hadden gevestigd...

De Nieuwe Zuil is op zoek naar nieuwe managers van de sociale media, te beginnen met Twitter. Wie dit wil doen, kan zich aub bij mij aanmelden, dan draag ik u voor aan het bestuur. 

Een week geleden heb ik op Facebook een «vacature» geplaatst omdat ik het steeds drukker krijg. En er moeit ooit nog een Engelstalig boek verschijnen maar zoals het nu gaat, gaat het niet gebeuren. Ik heb hier stevige ondersteuning bij nodig, dus ook hier zoek ik medewerkers en vrijwilligers voor. 

Tot slot verzoekt Bas Paternotte u om deze leuke «kerstdeal» te bekijken. 


Ik ga nu naar het jaarlijkse etentje met oma.
Liefs dr. Sid
Copyright © 2019 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp