Copy
Fabuleuze lezers & lezeressen!

Sinds Brexit is verantwoordelijke rem binnen de EU weggevallen en is de unie uitgeleverd aan megalomane centralisten en eurofederalisten. Op het Europarlement vroeg ik rond of iemand hier een zinnig antwoord op heeft, maar hierop hoorde ik alleen krekels en tumbleweeds. 

Daarom maar «de olifant in de kamer benoemen» voordat je in een zelf-ontkennende werkelijkheid komt en gillend gek wordt. Nu het zuinige Noorden structureel in de minderheid is binnen de EU, zijn bedongen voorwaarden tot economisch hervormen van het Zuiden, een fopcadeau. Media houden Nederlandse belastingbetalers in een waan door Rutte op te voeren als 'meester onderhandelaar'.

Overigens «retweette» Bronze Age pervert de «Engelstalige versie» van mijn artikel. Erg bedankt Joost! Verspreid u hem aub naar internationale contacten...

Steeds als je denkt: nu balanceert de maatschappij écht op het randje van de afgrond, nu gaat het gebeuren, nu komt men tot inzicht. Wel juist dan steekt de gevestigde orde de kop in het zand. «Lees het hier!»

Even iets luchtigs tussendoor. Door alle corona maatregelen in Brussel is het helaas veel binnen zitten ondanks de zon. Een goede reden om ons te verdiepen in «Bloodstained: Curse of the Moon.»

Hier dan een foto van mijn vader. Soms hebben we onze verschillen, maar ik ben toch erg trots op hem omdat hij nooit tijd verspilt aan deugen, en altijd hard werkt, waarmee hij mij en mijn jongere broer altijd het goede voorbeeld gaf:
(tekst loopt door onder de foto – klik bovenaan op 'afbeeldingen weergeven)


Voor de muziekliefhebbers en minnaars van de traditionele Europese cultuur is er nu dit prachtproject van Udo & Marte genaamd: «Muzen en Sirenen.» Het doel hiervan is om zélf cultuur te scheppen buiten allerlei gesubsidieerde instellingen. Ondergetekende was de eerste om een kaartje te kopen!

Steun De Nieuwe Zuil met een donatie, zodat het oeuvre van dr. Sid ook in het Engels beschikbaar kan worden gesteld, met de arbeid van een professionele vertaler en editor. In totaal is +/- 3.000 euro nodig opdat een samenvattende, gecondenseerde versie van zijn oeuvre in boekvorm internationaal kan gaan:    NL58 INGB 0008 747503 (Stichting De Nieuwe Zuil). DNZ organiseert naderhand graag een event om de donateurs te bedanken! Fijne dag! dr. Sid
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp