Copy
Epische lezers en lezeressen!

Laat ik beginnen met nog een keer mijn «Telegram» kanaal te promoten. We kabbelen naar de 500 leden. Maar dat moeten er natuurlijk veel meer worden! Daarom mijn oproep: sluit u aan én vraag vrienden en bekenden om ook naar het kanaal te komen! Het is een dolle boel. Mijn doel is hiermee om het realistische vriendschaps- en community gevoel te vergroten. 

Dan! Daan en ik gaan starten met de Zuilcast. Dinsdag spreken wij met Hans van de Breevaart, auteur van een baanbrekend boek over christendom en populisme. 

Ad Verbrugge strijdt met de NRC redactie, die zijn wetenschappelijke reputatie zouden willen beschadigen. «Lees mijn analyse!» Deze strijd gaat steeds minder om 'waarheid' of 'wetenschappelijke validatie': het gaat om twee sets waarden die elkaar op leven en dood bestrijden. Wat had Verbrugge kunnen verwachten?

«Maandelijkse Longread!» FvD bouwt groepsimmuniteit op: immuniteit voor deugdruk. Dit is de voorwaarde voor elke niet-linkse beweging om toekomst te kunnen hebben. Verder spelen esthetiek, beeldcultuur en Carl Schmittiaans denken de hoofdrol. Rutte wil ieder besluit depolitiseren en Nederland betaalt daarvoor een prijs. Andere delen van het leven raken juist politiek-ideologisch beladen.

Vandaag verscheen het boek Cultuurmarxisme: Gold Edition bij Aspekt (zie foto onderaan). 

Steun mijn epische oeuvre via «BackMe.» Je wil toch tegen je kleinkinderen kunnen zeggen, als later de Grote Europese Bevrijdingsoorlog achter ons ligt: "Ik steunde doctor Sid toen het allemaal nog aan een zijden draadje hing"...?


Fijne week nog,
groejtes Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp