Copy
Hooggeprezen lezers en lezeressen!

Om met de deur in huis te vallen, lees hieronder (klik bovenaan op 'afbeeldingen weergeven') over hoe het debat over institutioneel racisme totaal is ontspoord en hoe dit leidt tot een stammenstrijd die niet te stoppen is. Lees daaronder meer!


(klik op de tekst-afbeelding om de BackMe-pagina te zien en uw steun te geven)

Dan nog een zeer ernstig feit. Een bibliothecaris ontdekte dat een linkse politicus in Brussel de bibliotheken onder druk zet om mijn boeken daar uit het assortiment te houden. Hier heb ik inmiddels schriftelijke bronnen over. We leven dus gewoon in totalitarisme waar censuur normaal is. Tijd voor serieus verzet!

Ook deze tweet van Percolator verheldert wat links wil. Dit stuurde een lezer in:

"Jouw boek is besteld – ik lees wat jij allemaal publiceert en alles klopt: demografie, afbrokkelende sociale cohesie, kritiek op feminisme, geboortecijfers en de rol van economie. Dit zijn allemaal dingen die ik vaak gedacht heb, maar die jij in samenhang kan denken. Het kan haast niet anders of dit moet leven bij steeds meer mensen. De tijd om hierop te handelen was er natuurlijk 30 jaar geleden al, maar ook nu moeten we er iets mee.

De enige gedachte die ik nog heb is: wij worden langzaam een minderheid in eigen land. Als zodanig moeten wij ons ook emanciperen als minderheid. In het huidige discours is de oorspronkelijke bewoner/cultuur altijd het akkertje waarop iedereen naar believen kan zaaien, de grond die wordt aangepast naar behoefte. Als minderheid kunnen we ook recht op onze identiteit claimen. Dat is op zich al triest, maar dat zal een keer moeten. In Rotterdam is nog maar dertig procent van de jeugd Nederlands en dat blijft natuurlijk dalen.

Denk je wel eens: ik hoop dat de economie instort? Dan kan al het zeer dat onder de oppervlakte leeft niet meer afgedekt worden met voorspoed. Vaak voel ik dat het goed gaat enkel omdat het economisch goed gaat. Als dat ophoudt – bijvoorbeeld doordat China het voor het zeggen krijgt – wat krijgen wij als Nederland dan nog gedaan? Het is jammer dat jij somber bent, maar ik begrijp het wel. Dat taboe is zo groot dat zelfs medestanders je laten vallen. Dat is fucked up man. Hou je taai!"


Lees dit prachtstuk op DNZ over de rise and fall van Pieter Omtzigt. Prima Kamerlid maar het CDA is ten diepste een club van 'wheeling and dealing' Brabanders en Limburgers (zie Toine Manders). Zij willen niet de ultieme transparantiezucht van Omtzigt. Die protestantse ontmaskeringsdrang staat haaks op de katholieke regelneef- en smeeroliecultuur. Ik gun het Omtzigt van harte maar als feitenman zal hij worden platgewalst door de links-identitaire stoomwals van dromers en utopisten. In de feitenvrije frame- en dealtjespolitiek zal zijn feitjesfetjitisme hem opbreken.

Op DNZ is het nu mogelijk om commentaren te plaatsen en te reageren op artikelen. Bij nadere vragen hierover kunt u terecht bij Meint. 

Ook deze column van 'boze bruine man' Jonathan Krispijn is zéér de moeite waard!

Tot slot: De notie van gewetensvrijheid – waar volgens de filosoof Siedentop het hele Westen op gebouwd is – is zowel onbestaanbaar als overbodig in deze wereld waarin ons sociaal-economisch bestaan dwingt tot kiezen tussen twee stammen: deugpronken of realisme. Want vanuit welke gewetensvolle positie zou je kunnen bemiddelen tussen deontologie en teleologie?

Volg Sid via Facebook en Vkontakte! Hier kijk ik de scriptie van  'JWJ' Jesper na:

Fijne zondag!
Dr. Sid
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp