Copy
Honkvaste lezers en lezeressen!

Allereerst: volg mij aub op Telegram: https://t.me/SidLukkassen Geef het door!

Om 14.00 komt er op De Dagelijkse Standaard een artikel van uw schrijver over intrinsiek valideren. Super belangrijk thema! Dus hou DDS in de gaten, de reden dat ik de nieuwsbrief nu al verstuur, is omdat ik om 14.00 met Ricardo heb afgesproken en ik geen link heb. Het artikel is geschreven vanuit de inspiratie die ik kreeg toen Els vorige week bij mij op bezoek was. 

Verder krijg ik vaak de vraag "hoe staat het nu met «praktische initiatieven» om een Nieuwe Zuil van de grond te krijgen?" Alle issues rond dit thema heb ik in kaart gebracht binnen dit overzichtsartikel!

Hiernaast bied ik een «prestigieuze academische publicatie» voor de British Association of Comparative Law. Over de ontwikkeling van Big Tech, die een steeds sterkere stempel drukt op politiek en cultuur. De maatschappelijke invloed van Big Tech gaat slecht samen met democratische uitgangspunten.

Pogingen van de politiek om burgers tegen nepnieuws te beschermen, zullen door Big Tech worden gebruikt om de eigen invloed op informatie filtering te versterken. Het beste is inzetten op mondige, zelfstandig denkende burgers.

Lieve lezers, ik heb per direct nieuwe likes nodig voor mijn «FB pagina», het gaat nu heel hard met deplatforming en deboosting. Krijg bericht van mensen die zijn uitgeschreven bij 'vind ik leuk' terwijl ze dit niet hebben aangeklikt! Deel het in groepen en roep vrienden en bekenden op om te liken! 

Ik schreef een artikel «op Doorbraak.be» over de snelheid-filosoof Paul Virilio.
Mooi stukje op «DDS over Gina Carano.» Bevatte voor mij een leuke verrassing! 

Morgenmiddag geef ik een studie bijeenkomst maar helaas nogal wat afmeldingen vanochtend. In de toekomst moeten deze initiatieven in nauwe samenwerking worden gehouden met politieke partijen, politieke jongerenorganisaties en bijbehorende denktanks. Een Kamerlid had het al over 'rechtse Haya van Somerenstichting'. Dit moet er zéér snel komen!

Soon... (zie afbeelding hieronder).


Geniet van het weekend!
- Dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp