Copy
Epische allemaal!

🌞De zon straalt weer op de productiviteit van dr. Sid!🌞 

Deze Zuilcast met Boris van de Ven is gister opgenomen. Het gaat over Bitcoin en de Fiat-Apocalypse. Door het oneindige printen van fiat geld door banken en overheden, kan niemand meer sparen en gaat de middenklasse totaal kapot. Iedereen gaat korte-termijn denken. Biedt Bitcoin een uitweg? 

Lees deze gloednieuwe speech die ik schreef voor de oppositieleider. Wat staat Nederland te wachten als het kartel doorgaat met uitsluiten? Niets best...

Intrinsiek valideren, postuleren, onapologetische stichtingsdaden... klinkt het abstract? Dan bent u niet bij de tijd. Want dit alles is werkelijkheid geworden. Dit artikel heet 'BREAK: Sid Lukkassen krijgt gelijk intrinsiek valideren nieuwe norm' (zie ook tweet van Herman in deze nieuwsbrief onderaan).

Sam van Rooy, bekend van Vlaams Belang in Antwerpen, recenseert Links en Rechts in dialoog, en spreekt van 'een apocalyptische scheiding van geesten'. 

Alle content begint wel wat veel te worden, ik heb behoefte aan een assistent. Vrijwilligers om me heen springen bij met hand en spandiensten maar het wordt tijd om dit te gieten in een institutionele structuur. Wie oh wie kan dit oplossen? Ik zou veel meer uit mijn begaafdheid kunnen halen, als ik meer taken afstoot die niet direct raken aan content creatie. Het cultureel erfgoed heeft hier ook meer aan. 

Ik kijk om mij heen en zie: wow, verzuiling, kritiek op Big Tech, cultuurmarxisme, intrinsiek valideren – allemaal narratieven die ik direct of indirect heb aangezwengeld. Dit moet zich een keer gaan lonen. Ik wil een Hugo-Bos TFP achtige machine achter me hebben om effectiever te werken.

Gooi wat kwartjes in BackMe en voeg u bij de Telegram-groep! En bekijk deze pracht tweet van Percolator!

Hartelijke groet!
dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp