Copy
Lieve allemaal!
Nadat het mij vaak is gevraagd, kondig ik hierbij een lezing aan die volgende week zal plaatsvinden in Vlaanderen!
Dit is in Sint-Niklaas, op vrijdag 27 september in de Graanmaat, inloop 19.00 en start 19.30. Uiteraard is er gelegenheid voor een borrel en vragen vanuit het publiek. Het wordt een super gezellige avond!

De aanleiding hiervoor is dat dat mainstream politici een belangrijke analyse hebben opgepikt, in dit geval Wopke Hoekstra (CDA), namelijk het verbinden van de economisch zorgen van de middenklasse, aan de zorgen over het verval van de Europese cultuur en identiteit. Dit noopt mij om hierop te reageren met een eigen analyse, waarbij ik Avondland en Identiteit opnieuw 'in de verf' zal zetten. Bij vragen kunt u terecht bij de event-beheerder Johnny Roels: johnnyroels@hotmail.com

Hierbij de twee links naar het event! Zowel naar het Facebook-event als naar de tickets op eventbrite! (en zie de afbeelding onderdaan dit bericht). Verspreiding van deze links waardeer ik gigantisch fenomenaal veel!

Gister is een 71-jarige man doodgestoken. Zijn buurman deed verslag van hoe het leven in de buurt is veranderd als gevolg van migratie. Hierbij mijn analyse.

Over de Culturele Capitulatie.

Over Caesarisme als Machtspolitiek

Ik zoek met spoed mensen die mij willen helpen met het redigeren van wat teksten. Het is stevig wat werk dus ik ben op zoek naar echte doorbijters.

Steun via BackMe wordt zoals altijd zéér gewaardeerd!


Groetjes Sid en hopelijk tot de 27ste!

 

Copyright © 2019 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp