Copy
Fenomenale lezers en lezeressen!

Herre Daelemans bespreekt Links en Rechts in dialoog «op Doorbraak.be» – de meest gelezen Vlaamse website. De pennenstrijd gaat tussen kansenrijke wereldburgers en verantwoordelijke nationalisten, zegt Daelemans.

Hij is onder de indruk: "Voor iedereen die bekommerd is over onze maatschappij en de meningen die polariserend daarin circuleren, bevat dit boek een schat aan informatie, meningen, visies. Het maakt duidelijk waar de diverse politieke en publieke opinies voor staan. Dat geeft inzicht. U zou dit allen moeten lezen!"

Lees ook dit «briljante stuk op DDS» – de comments zijn hilarisch. Knippen en plakken uit uit-de-context getrokken citaten om mij als 'extreem' weg te zetten. Als mensen voor mij willen 'waarschuwen', dan kunnen ze beter waarschuwen voor de realiteit waarin wij leven – een realiteit die door het bestel is gecreëerd. Er zijn nu al dagelijks onthoofdingen gaande in West-Europa, en de factor die het geheel stabiel hield – de middenklasse – gaat eraan door de corona maatregelen. Gouden tijden komen voor mijn analyses.

Inmiddels komen er top-lobbyisten bij me die zeggen: "Sid, wat jij in 2017 schreef in Levenslust en Doodsdrift, leek toen vergezocht. Maar vandaag is dit de dagelijkse realiteit waarin wij leven." Als dit al in die sociale kringen wordt geconstateerd, hoe zit het dan met tante Sjaan die op driehoog woont in een islamiserende wijk? Kortom ik weet gewoon dat het volk aan mijn kant staat en dat mijn analyses kloppen. Punt! 

Een commenter zegt bijvoorbeeld: "Sid werd eerder op de Dagelijkse Standaard volledig afgebrand maar is kennelijk weer in genade aangenomen." Niks 'genade' – keiharde, onontwijkbare kwaliteit! :-) Complimenten aan de DDS-redactie voor de goede opmaak van het artikel!

Zie hieronder volksvertegenwoordigers, Peter Lamberts (VVD) en Matthijs Sandmann (FvD) met mijn nieuwe boek:Groeten Sid! En schrijf u hier in voor mijn nieuwsbrief: www.sidlukkassen.com
 
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp