Copy
Lieve allemaal,

Om deze gure dagen te vullen, plan ik graag een online leersessie in, bijvoorbeeld op 13 of 14 februari, waar ik u de gelegenheid bied om aan mee te doen. Dit wil ik dan doen via bijvoorbeeld zoom of whatsapp: in ieder geval een manier om met elkaar in verbinding te zijn. Graag wil ik hier drie teksten met u bespreken en onderzoeken op samenhang. Ik zal u de gelegenheid geven om deze teksten voor te bereiden, het gaat om nog-niet-gepubliceerde werken:

* Episch-libertarische longread (2965 woorden)
* Theologisch-politieke verhandeling (4975 woorden)
* Grote socio-economische verhandeling (3561 woorden)

Hierbij doet het er niet toe of u al dan niet geschoold bent in economie, filosofie, of theologie, enz. Het gaat in essentie over het vanuit gezond verstand doorgronden van de huidige tijd. En met elkaar in gesprek zijn over inhoud en gezamenlijk wat nuttige verdiepende studie te kunnen doen. 

Verder: «dit videofragment» van mijn discussie met JOVD Leiden is zeer de moeite waard. Xander Niks zei erover: "Linksliberale deugnesten, subversieve counterculture en 'links is een geloof!' – Geweldige en pakkende teksten die de lading volledig dekken."

Daarnaast, deze «heroïsche column» van Jan Roos is zeker de moeite. 

Verder... «Ga Galt» en bekijk aub de «BackMe-Pagina»!Groeten van dr. Sid! (en fijn weekend)
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp