Copy
Energieke lezers en lezeressen!

In deze «zondagsrede» betoogt ondergetekende dat het, in een maatschappij waar sociaal-economische netwerken allesbepalend zijn, naïef is te denken dat een open brief wat zal verbeteren voor de vrijheid van meningsuiting. Vroeger kon je, als je blut was, bij een bedrijf binnenlopen en gewoon vragen om werk. Tegenwoordig zitten hier al ideologische en algoritmische krachten tussen die controleren of jouw profiel wel 'woke' is. It's the economy, stupid!

Kerkgangers en Zuilenbouwers is 20 euro op «Amazon.de» (niet kopen op Bol want veel te duur daar). Gratis verzendkosten als het goed is en perfect leesvoer voor de zomer!  Wat er nodig is, is een eigen community met eigen infrastructuren.

Lees hier hoe er In Elsevier furore wordt gemaakt met analyses die «ondergetekende al jaren eerder publiceerde.» Het bewijst dat de invloed van deze analyses 'spot on' was en alleen maar groeit! Zie ook deze «tweet van Zilvera!»

Het goede werk van De Nieuwe Zuil steunen «kunt u hier.» Fijne zondag!, dr. Sid

En klik bovenaan op 'afbeeldingen weergeven' voor al helemaal feest! Dit gaat over o.a. Evert Mouw, polarisering en de toekomstige evolutie van media. 
 
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp