Copy
Voortvarende lezers en lezeressen!

Laten we er geen doekjes om winden. Het wordt steeds grimmiger. Wat een toeval dat er «dit artikel op DNZ» is verschenen zojuist. Sluit perfect aan bij een realiteit waarbij bedreigingen over en weer (helaas) steeds meer normaal zullen worden. Dit komt omdat 'het spel' voor het volk totaal anders is dan voor politici...

In dit «korte DNZ interview» leggen Shashi van Up!-Network en Bram Douwes van Powned uit hoe zij de verzuiling van het medialandschap zien.

Steun «De Nieuwe Zuil via BackMe!» Dat komt nu heel goed uit want er zijn wat facturen die gedekt moeten worden... 

Eelco Runia klaagt in NRC dat 'volkse populisten' terugvallen op guerilla tactieken. Maar ik «daag hem uit» het eens van de andere kant te bekijken. Hoe tegennatuurlijk het voor progressieve journalisten ook aanvoelt: er zijn nu eenmaal verliezers van de multiculturele en geglobaliseerde samenleving.

Elke redactie dient zich oprecht af te vragen wat zij kunnen doen om de rationele boventonen recht te doen die opborrelen uit de 'onderbuik' van de samenleving.

Had u al dit «sluitstuik» gelezen van mijn driedelige serie over de toekomst van het Conservatisme? Aanrader!

Hieronder de foto van Els met het boek: Links en Rechts in dialoog! Bestel het bij mij! Het boek is super episch. Steeds meer mensen zijn er enthousiast over!

Liefs van dr. Sid
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp