Copy
Lieve lezers en lezeressen!

We leven in de eindtijd. Absurder, atomistischer, apocalyptischer kan het niet. Ik heb op DDS «een vlammend betoog geschreven» waarin ik precies uitleg hoe wij worden vervreemd van het denken in natuurlijke vrijheid. Vrijheid is normaal het terrein van de burger waar de staat slechts bij uitzondering een inbreuk op mag maken. Het beleid van dit regime keert dit om: bij elke handeling zijn wij voortaan op het terrein van de staat. En zijn wij slechts vrij voor zover de staat deze handeling gedoogt. Dit is ziek en moet worden bestreden.

In dit «artikel over Oswald Spengler en Walter Benjamin» zet ik hun visies op de toekomst van het Westen uiteen. Spengler zag het verval zich verwerkelijken in de geschiedenis; volgens Benjamin kwam de verlossing van buiten de geschiedenis.

Veel mensen merken dat hun sociale cirkel kleiner wordt. Anderen zijn te depressief of gedemoraliseerd om nog af te spreken. Weer anderen worden geweerd vanwege QR-codes of voelen zich terecht onwelkom bij zulke controles. Sommige mensen kunnen dadelijk hun partners niet meer zien, als die wonen en werken in het buitenland. Het is dehumaniserend. Drie tips:

* Kom keihard in opstand. Als je je leven verliest, so be it. Leven zonder vrijheid is weinig waard. Een 'huisje boompje beestje' zit er voor onze 'you will own nothing and be happy' generatie toch niet in, gezien de plannen van het WEF. Die overigens door Kamervragen juridisch bindend zijn gebleken.
* Bouw een hedonistisch feestje. Leef alsof het je laatste weken zijn, want dat zijn het ook. Maak het gezellig en nodig goede mensen uit!
* Speel games zodat je even niet aan alle negatieve vooruitzichten hoeft te denken. Weer al het energieslurpende politiek-correcte geneuzel uit je leven.

«Steun via BackMe is altijd welkom!» Zelfs al helpt geld niet om nu een toekomst te scheppen waar er geen toekomst is – het doet me wel goed om te zien dat mensen mijn werk waarderen, dat u het leest met interesse.

dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp