Copy
Epische lezers!

Mijn «nieuwste column.» Ondernemers werken vanuit dromen, dit is de motor van de economie! Echter die dromen worden getorpedeerd nu de overheid liever zaken doet met grote spelers. Er is sprake van een opschalingsmanie. De werkgeversbranche bijt echter niet terug, maar probeert zich lief op te stellen via 'inclusiviteit' en 'woke'. Dit is voor het MKB een doodlopende weg.

Remco Valkman stuurt deze column nu aan al zijn vrienden in ondernemersland, en als ze het niet willen lezen, dan wordt het zelfs voorgedragen! Vooralsnog reageert iedereen met luide instemming. 

Voormalig VVD-Kamerlid Arend Jan Boekestijn stemt 17 maart op pro-EU partij Volt. Veel van zijn argumenten zijn opportunistisch of redeneren selectief naar het Eurofederalisme toe. Maar hij ziet scherp dat, zo lang de EU machtshonger doorgaat, Europees-georganiseerde partijen (zoals Volt) de toekomst hebben.

Lees mijn analyse op «Ongehoord Nederland!» En word gauw even lid van ON zodat we realisme op TV kunnen uitzenden!

Voor de Doorbraak-liefhebbers! Ik «beschrijf» hoe Duitsers de dagboeken van topdiplomaat Kurt Riezler gebruikten om een positief licht op Duitsland te werpen rond de uitbraak van de Eerste Wereldoorlog. Ondanks verdachte manipulaties in de bronnen naderhand, geldt de bron als academisch legitiem. Wij leren hieruit dat een bron zijn eigen interpretatiekader niet kan verleggen.

Zie deze foto hieronder (klink bovenaan op 'afbeeldingen weergeven'). Kwam dit toevallig tegen op het internet. De Europese Spagaat blijft een FANTASTISCH boek. Visionair en profetisch zelfs, in die zin dat analyses erin vandaag uitkomen. Goed dat het weer is genoemd! Ik heb nog een paar exemplaren liggen, dus neem gauw contact op!

Volg mij via «Telegram» en steun me via «BackMe.» Alleen dan blijft het licht branden. 💡💡💡

Fijne zondag avond,
dr. Sid

 
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp