Copy
Beste allemaal!
Mijn productiviteit schommelt rond de 10 procent van wat het normaal is. Dit heeft te maken met de lockdown en de totale vernietiging van normaal sociaal contact en normale kansen om mensen te ontmoeten. Helaas volgt het volk de media hersenspoeling en komen Rutte + D66 weer aan de macht waardoor de onvrijheid zal voortduren. Serieus verzet is geboden. Wacht niet te lang.

Ondanks mijn lage productiviteitsniveau, toch weer stapels podcasts en publicaties overal. Ik licht er twee voor u uit, anders is het teveel en wordt misschien de helft overgeslagen. De rest volgt op een later moment.

Zuilcast met Paul Cliteur en Lex Cornelissen over Cultuurmarxisme: Gold Edition. Over de epische grote vragen van de rechtstaat maar ook, waarom zitten die sneaky boekhandeltjes toch ideologisch bevooroordeeld boekjes te pushen? Beluister het bij DNZ!

Ik beloofde Bas Paternotte mijn reactie op zijn stuk te delen, dus hierbij! Politieke versplintering kent drie grote problemen. Namelijk het onvermogen om met all rounders op te wegen tegen dossier tijger bureaucraten, het feit dat regeringspartijen kleine partijen straffeloos kunnen negeren, en tot slot dat de ideologische verscheidenheid van het parlement niet uitmaakt, omdat Rutte elk ideologisch debat uit de weg gaat en smoort met "wij nemen verantwoordelijkheid".

Volg mij via Telegram, nieuwsbrief en geef support via BackMe.


Wees gezegend en de Bronzen Haan staat achter ons!
Wacht niet te lang...
dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp