Copy
Meeslepend levende lezers en lezeressen!

Laten we eerst deze geweldige tweets bekijken, van «Percolator» en «Alexandra.» Uw auteur buigt in diepe en nederige achting, want tweets van zo'n ongekend hoog kaliber worden hoogstzelden geproduceerd! Delen wordt gewaardeerd...

Zonder dollen, deze «zojuist verschenen zondagsrede» is mijn beste en belangrijkste column van het afgelopen half jaar. De gedachten achter dit artikel zijn spontaan geboren uit een gesprek met Lex Cornelissen. Het gaat over hoe we aan de vooravond staan van de Tweede Verzuiling, en hoe we inspratie putten uit een dream team van Nietzsche, Gramsci en Abraham Kuyper. Getuigen kunnen overigens bevestigen dat dit binnen 45 minuten is geschreven.😁

Dit «stuk op Doorbraak.be» reageert inhoudelijk op Johan Sanctorums Open Brief. Verzoeken om 'vrijheid van meningsuiting' is zinloos – dat wordt ons toch niet gegund. We moeten onapologisch en pro-actief scheppen: Zuilen Bouwen!

*** Belangrijk *** Ik ben er lang mee bezig, maar de kogel is door de kerk en een eerste draft is zo goed als compleet. Nu is uw steun nodig voor een duwtje in de rug! Steun De Nieuwe Zuil met een donatie, zodat het oeuvre van dr. Sid ook in het Engels beschikbaar kan worden gesteld, met de arbeid van een professionele vertaler en editor. In totaal is +/- 3.000 euro nodig opdat een samenvattende, gecondenseerde versie van het oeuvre in boekvorm internationaal gaat: NL58 INGB 0008 747503 (Stichting De Nieuwe Zuil). 

DNZ organiseert naderhand graag een event om de donateurs te bedanken! Hier zal ik persoonlijk op toezien en ik zal u persoonlijk graag de hand schudden (zodra dit weer kan), wellicht zelfs in Brussel. 

Het beste nieuws deze week is dat het boek van David is teruggevonden (1e druk), de geestelijk vader van deze nieuwsbrief. Gevreesd werd dat het boek in een doos was verdwenen en dat zijn ex het had weggegooid puur om hem te spiten.

Fijne zondagavond gewenst! En veel leesplezier bovendien!
dr. Sid
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp