Copy
Beste lezers en gulle lezers!

In de VS, met alle perikelen over het stemmen tellen, worden nu kritische websites en streams door Big Tech uitgeschakeld. Deze brieven die ik zomer 2019 uitwisselde met Tweede Kamerlid Jan Middendorp (VVD) over de rol van Big Tech in de liberale democratie, kunnen niet actueler zijn! Zie het boek: Links en Rechts in dialoog. Bas Paternotte is dit boek aan het lezen en heeft twee brieven overgenomen, speciaal voor jullie, zodat u ervan kunt «genieten op TPO.»

Vlaanderen loopt voor op Nederland! In dit «super belangrijke stuk» wordt duidelijk waarom dit zo is. Speciaal voor onze vrienden van NSV, KVHV en Pro Flandria!

Wat een feest zeg! Ik heb ook voor u speciaal deze «golden oldie»: met Theodor Holman in gesprek over de gruwelen van het idealisme!

Zorg aub dat mensen bij mij de «boeken bestellen!» De garage staat vol dozen en ze zijn lastig te slijten nu door de regeltjes van rubberen Rutte en Hugo Clownshoe 🤡 evenementen onmogelijk zijn! Zoals Bas Paternotte onderstreept: u kunt ook via Bol bestellen en daar recensies achterlaten. Zeer belangrijk want dit is wat een boek kan maken en breken in de ogen van breder publiek! Wees sneller dan links!

Kris Flores is ook een ontzettende held: klik hier om zijn «goede werk op mijn website» te zien! Orde en overzicht! En steun dit alles via «BackMe» !


Geniet van het weekend alvast! Spoedig meer!
dr. Sid
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp