Copy

Nu of nooit!

Lieve lezers en lezeressen!

Ik heb weer wat mooie content voor u! Allereerst, «dit werk dat reageert op Pieter Cleppe en de opheffingscultuur.» Ik kreeg er veel complimenten over: het zou een van mijn meest vurig geschreven stukken zijn. Inmiddels ben ik zoals u hieronder zult lezen weer ergens anders mee bezig.

Dit prachtige stuk over «Ayn Rand en The Fountainhead» is er ook nog! 

Hugo de Jonge zegt: "Vanaf 1 februari elke 9 maanden booster nodig voor verlenging coronapas." Dit is verschrikkelijk. Het kabinet wil dus nu definitief toe naar een toestand waarbij het natuurlijk immuunsysteem van mensen wordt losgelaten. De default modus wordt nu een injectie- en controlesysteem. Waarbij iedereen permanent van de overheid afhankelijk is om niet te worden uitgesloten in het dagelijks leven. Al binnen twee maanden!

Ik wil niet leven onder zo'n systeem. Nooit was ik een antivaxxer maar dit gaat véél en véél te ver. Wat gaan we doen? Komen we in opstand? Verkassen we naar Columbia of Brazilië? Iets over een kikker en een kokende pan. Het is nu of nooit.

Iemand in «mijn Telegram-kanaal» zegt: "Op een dag gaat het corona-excuus niet meer op. Toch zal het de bestuurders, die controle willen, goed uitkomen om QR-codes in stand te houden."

Mensen zullen zich conformeren. Het virus blijft muteren. Er zal altijd een excuus zijn maar tegen die tijd leven we al onder Social Credit. Covid wordt aangegrepen om een bestuurlijke transitie in te zetten qua hoe we omgaan met persoonlijke bewegingsvrijheid. De meeste ondernemers zijn dan politieagentje van de staat geworden, moreel gecorrumpeerd tot dienaar van de controlestaat.

Let wel! De inhoudelijke discussie over de vaccins is dus irrelevant. Dat is een gepasseerd station. Het gaat er nu om, wil je wel of niet de rest van je leven onder een totalitair QR-regime leven? Waarbij jij voortdurend moet bewijzen, getracked en al, dat je 'gezond' bent volgens een definitie die zij bepalen!

Iemand in mijn omgeving zegt: "Ik ga die prik niet nemen en hier omheen leven."

Maar hier is niet 'omheen te leven'. Dit moeten we óf breken in de knop, óf we moet ons verplaatsen om ons er definitief van buiten het bereik te stellen.

Weer een ander zegt dat het debat op 'feiten en cijfers' moet worden gevoerd. En dat dit de uitweg is. Zelf ben ik hier sceptisch over. Alle docenten die ik spreek zeggen: mensen van nu kunnen nauwelijks meer rekenen. Optellen en aftrekken is al te moeilijk, laat staan macro data interpreteren.

Komt bij, de groepsdruk, het conformisme, dit is waarom mensen erin meegaan. Niet omdat ze als zelfstandig denkend individu cijfers en feiten afwegen.

We worden al bedolven met feiten. Antivaxxers hebben hun feiten die kloppen en Hugo de Jonge heeft zijn feiten die vast ook kloppen. Het is de onderliggende intuïtie die bepaalt voor welke feiten je ontvankelijk bent. Of dat je kiest voor individuele zelfbeschikking of dat je kiest voor conformisme aan de groep.

En ja, je kunt het kartel hard raken met feiten over IC-bezetting, oversterfte en beperkende maatregelen, maar kritische verhalen daarover worden domweg van de platforms gegooid: zelfs van Tweede Kamerleden. We praten al jaren over feiten! De massa kiest niet voor ratio maar voor gezagsgetrouwheid. Want "minder gedoe", "je doet het voor een ander" en "niet buiten de groep vallen".


Was getekend: Dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp