Copy
Epische lezers en lezeressen!

Het leven is net een magic deck. Steeds wordt er een kaart getrokken en dit kan van alles zijn. Soms krijg je uit het niets een gigantische strontbak over je heen van mensen waar je altijd normaal mee omging, en op een ander moment krijg je weer een hart onder de riem gestoken vanuit onverwachtse hoek. Om dit allemaal te lezen, klikt u bovenaan op 'afbeeldingen weergeven'. Er zijn twee artikelen ingevoegd. 

Het kan verkeren en het is belangrijk om altijd dynamisch te denken, niet op te geven en – het allerbelangrijkste – nooit te deugen. Natuurlijk kom je dan in de discussie of je jezelf laat bepalen door dat waar je je tegen afzet, echter dit is geen probleem zolang je scheppend blijft denken. Precies zoals ik dit ook met Peter van Duyvenvoorde heb besproken, wiens meesterlijke teksten zullen verschijnen in het boek Links en Rechts in Dialoog. Daar is 10.000+ euro voor opgehaald dus dat gaat sowieso verschijnen. Wanneer is nog even de vraag, want Berend is nog steeds aan het verhuizen en krijgt dit weekend pas internet.

Lees hieronder de meesterlijke column van Zihni Özdil. Daaronder ga ik verder over institutioneel racisme, de twee grote paradoxen en BLM. Zihni moet natuurlijk wel een beetje deugen op het dossier Baudet, maar hij maakt het qua Linkse Kerk dogma's al bont in dit stuk dus mijn lezers prikken daar wel doorheen. Genieten!


Dan over het institutioneel racisme en BLM, zie hieronder:

Dit leidt tot twee grote paradoxen.

1) De anti-blankheid die overal insluipt dwingt mensen om de blanke stam uit te roepen, zelfs al dacht je nooit zo. De ironie is dus dat blanken worden gedwongen tot het uitroepen van de blanke stam, waarbij niet-blanken ook welkom zijn. De blanke stam is dus niet exclusief voor blanken. Grappig hè? Maar zo is het wel! 

2) Het cultuurmarxisme ging ervan uit dat de arbeider was afgekocht en dat de marginalen de linkse denkbeelden moesten verwezenlijken. Vandaag zien we dat allerlei heersende instituties en bedrijven de linkse denkbeelden hebben overgenomen. Het zijn juist de 'marginalen', hooligans, Hells Angels en militaire veteranen, die de laatste restjes Westerse cultuur beschermen, zoals onze standbeelden. De nieuwe helden.

Dit was hem alweer! Bekijk ook dit excellente artikel over de (de)constructie van 'wit privilege' door Sidney Borkowski en steun de Nieuwe Zuil. En volg de Nieuwe Zuil op Twitter. DNZ zoekt nog twitteraars! Dus reageer! En Renzo Verwer zoekt iemand die een boekenhandel kan overnemen. Ik zeg DOEN! Maak dit het begin van de eerste realistische boekhandel in Nederland! En volg Sid op Facebook.

Groet en een fijne zondag!
dr. Sid
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp