Copy
Trouwe lezers en lezeressen,

Goede nieuws is dat het nieuwsbrief bestand inmiddels aardig is opgebouwd. Er zijn er veel van jullie bijgekomen. Dat doet mij veel deugd!

Meer goed nieuws is dat het boek Links en Rechts in dialoog, wat stamt uit een «crowdfunding van mei 2019», nu bijna printklaar is volgens Karl Drabbe van uitgeverij Doorbraak. Nogmaals dank aan hem en aan Carlo en Berend voor alle geleverde hand- en spandiensten. Ik heb vernomen dat er binnenkort in Breda zelfs een special Carlo-dag zal plaatsvinden, een filosofische wandeling met gasten.

Over dit boek sprak ondergetekende in het «FvD-journaal». Het boek kan worden voorbesteld bij onder meer Bruna (zie afbeelding hieronder). 

De «Vlaamse Club» die John Wubbe heeft her-opgericht na een lange winterslaap begint ook lekker op stoom te komen. Het doel hiervan is om cultuursubsidies, die in Brussel allemaal naar Franstalige en linkse zaken gaan, om te buigen naar Nederlandstalige cultuurproductie op realistische leest. Wordt allen lid!

In mijn persoonlijke leven zijn er wat hectische verschuivingen geweest waardoor ik momenteel bezig ben om een balans tussen werken, wonen, privéleven en mobiliteit te vinden. Gelukkig staan enkele goede mensen mij hierin bij.

Het leven dringt hierbij ook nostalgie op – zo at ik onlangs een pannenkoek tegenover een meertje, omgord door lang gras en noeste bomen. Hier sprak ik een oud-collega met wie ik in een grijs verleden les gaf op een middelbare school. Fragmenten van eerdere levens zweven voorbij, de dingen nemen geen keer. Er werd onder meer een punt gemaakt over leerlingen die "geestverruimende middelen gebruiken om dichter bij de Heer te komen, zonder de Heer daarbij te betrekken...". 

Enfin, lees deze «longread» van NSV-delegatieleider Sidney Borkowski, en ook dit stuk over «China en covid». En steun eventueel de Nieuwe Zuil «via BackMe».

Groeten van de goede doctor.


Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp