Copy
Beste allemaal!

Als schrijver betoog ik in deze blog «dat ideeën vrijelijk bespreekbaar moeten blijven.» Dat veronderstelt dat ze ook onbevooroordeeld bespreekbaar blijven. Toen ik bijvoorbeeld in oktober 2020 het boek Links en Rechts in dialoog lanceerde – dus een inhoudelijke briefwisseling tussen mijzelf en auteurs van uiteenlopende gezindte – is dit door de mainstream media helaas doodgezwegen. 

Gelukkig hebben andere platforms er wél aandacht aan besteed, zoals Doorbraak.be, TPO, Veren of Lood en De Dagelijkse Standaard. Laten we gewoon consequent door verzuilen! De andere kant houdt lafjes de deur dicht...

De vrijheid om zonder vooroordelen boeken te bespreken, is een steunpilaar van onze debatcultuur en democratie! Zoals u in de blog kunt lezen, schreef SGP-denktank man Hans van de Breevaart een zéér helder en onderhoudend boek over de verhouding tussen christelijke politiek en populisme.

Daarnaast analyseer ik hoe de tot recent onbekende rapper Tom MacDonald, de «tijdsgeest in de kern raakt.» Hij daagt het culturele establishment uit om hem te cancelen, en toont dat je je niets moet aantrekken van deplatforming – inspirerend!

Volg me via «Telegram» en steun me via «BackMe mega veel dank hiervoor!

Hieronder een foto van een arrogante pik maar ook wel een beetje een softie, volgens sommigen (benieuwd wie dit bekijkt) ;) 

Fijne avond en fijne rest van de week! Glijd niet uit en breek geen polsen...
dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp