Copy

DAGLIG'BRUGSEN MATCH 11.juli

 Da vi forventede at forsamlingsforbuddet bliver hævet til 100 personer pr. 08. juli,  valgte vi derfor at flytte Daglig' Brugsen matchen til lørdag d. 11. juli. Du har mulighed for at tilmelde dig på Golfbox eller den i klubhuset fremlagte liste. Tilmelding senest torsdag den 9. juli kl. 17.00
Husk at der er to muligheder for tilmelding, en for 18 huller og en for 9 huller.
Det bliver første gang vi prøver denne form, så vi håber alle vil være forstående, hvis det forekommer problemer i afviklingen.
Der vil sædvanen tro blive serveret en sommerbuffet efter spillet, pris 120 kr. Menuen bestilles sammen med tilmeldingen. Kom og støt op om matchen, det plejer at være en meget hyggelig dag, med forskellige indslag fra Daglig' Brugsen, og der er altid hyggestemning ved spisningen.

_____________________________________________

SÅ GIK VI IGANG MED SPONSORMATCHERNE!

Nu er det endelig blevet tilladt at afholde matcher med gunstart. Vi har haft den første match søndag d. 14. 06. Bryggeriet Vestfyn var sponsor.

 her kommer en undskyldning til alle jer der ikke nåede at komme med:

Det blev først klart at vi måtte være 50 mennesker forsamlet søndag d. 07. 06., og da der på det tidspunkt stort set ikke var flere pladser, valgte vi at undlade at sende nyhedsbrev ud. Matchen har ikke på noget tidspunkt været lukket i Golfbox, så alle har jo haft muligheden for tilmelding.

 Matchen blev afholdt i fantastisk godt vejr, der var som sædvanlig fine præmier fra bryggeriet. De heldige vindere af parmatchen blev: Lars Karlsen og Anders Nielsen.
 
FREMOVER BLIVER DET ANDERLEDES!

Angående de 2 matcher vi måtte aflyse i foråret er det lykkedes at lave ny aftale med sponsorerne  Aalund og Expert.om afvikling af matcherne på en ny dato.

Hartvig/Aalund parmatch bliver søndag d. 16. august
Expert/Punkt1 matchen bliver søndag d. 20. september

________________________________________________________

Generalforsamling

Vi har nu fundet en ny dato til afholdelse af den ordinære generalforsamling i Langelands Golf Klub.
Generalforsamlingen afholdes tirsdag den 11. august kl. 19.30


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Langelands Golf Klub · Østerskovvej 49c · Humble 5932 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp