Copy
“Vennegolf” Sådan bliver vi flere medlemmer
På grund af Coronavirus regner vi først med at kunne lave "åben hus” arrangementer, for nye potentielle medlemmer, den 13. og den 21. juni.
Indtil da, har vi brug for at du inviterer dine venner, familie, kollegaer eller andre med ud på golfbanen, så de kan prøve hvordan det er at spille golf, og vi forhåbentlig kan få nogle flere medlemmer - det er det vi kalder “Vennegolf”. 
Alt hvad du skal gøre, er at finde en ven eller to. Find et tidspunkt, hvor I enten spiller på par 3 banen eller 9 huller(forni). 
Til Vennegolf kan man låne udstyr i klubben. Hvis du derudover har brug for hjælp, så kontakt Torben Sindet på torbensindet@hotmail.com.
Det er vigtigt, at du som medlem er med til at promovere klubben.

Hvis dine venner så vil høre mere om hvordan de kan tage et golfkørekort, kan de hver onsdag efter kl. 14.00 tale med en fra bestyrelsen, få viden om hvordan klubben fungerer, hvordan man kommer igang med et golfkørekort og hvis de har lyst kan de herefter deltage i en times regelundervisning samt spil på par-3 banen, hvilket kaninafdelingen står for.
Der vil løbende blive sat nye nybegynderhold i gang, så de kan komme i gang hos træneren.
___________________________________________________________ 
KENDER DU EN DER ER BLEVET ARBEJDSLØS PÅ GRUND AF CORONAVIRUSSEN?
Som noget helt nyt tilbyder vi at alle, der er blevet arbejdsløse på grund af Coronavirussen, kan få et gratis golfkørekort og et prøvemedlemskab af Langelands Golf Klub, med frit spil på vores par-3 bane.
De skal være bosat på Langeland.  Dette tilbud gælder frem til 1. august 2020
 
_______________________________________________________________ 
Kan vi stadig ikke spille matcher?
Det er besluttet at vores populære sponsormatcher ikke spilles før forsamlingsforbuddet hæves til mindst 50 personer. 
Så snart vi må samles 50 eller derover, vil vi få fastlagt sponsormatcher, generalforsamling m.m.så vi kan melde det ud i et nyhedsbrev, på hjemmesiden, Facebook og på Info-tavlen i klubhuset.
Alle Klubber i Klubben har arrangeret klubmatcher den sidste måned, dog med visse restriktioner. 
Vi forventer at vi fra den 8. juni afholde matcher m.m. på sædvanlig vis, blot man ikke er flere end forsamlingsforbuddet tillader.
________________________________________________________________
Hvor læser du nyheder fra klubben?
For at sikre at du få alle nyhederne fra Langelands Golf Klub, så læs vores nyhedsbreve, følg med på hjemmesiden eller vores facebook-gruppe, eller brug 2 minutter på vores nye infoskærm i klubhuset når du alligevel er i klubhuset. 
Vi gøres vores bedste for at alt løbende er opdateret!!
________________________________________________________________
Vores nye medlemmer har brug for en “Mentor”
 Når vi har fået nye potentielle medlemmer til at tage et golfkørekort, er der desværre ikke dem alle der efterfølgende melder sig ind som medlem i Langelands Golf Klub.
Årsagerne er mange, men ofte får vi forklaringen om, at det føles svært at få lært spillet og svært at få kontakt til nogle man kan spille sammen med, selvom vores kaninklub gør rigtig meget for at det skal lykkes.
Derfor vil bestyrelsen gerne implementere en “Mentor” ordning, hvor medlemmer der har lyst til at hjælpe nye medlemmer godt igang med golfspillet, skal kontakte Kanin-formand Frands Frandsen, som sammen med medlemmet vil finde et nyt medlem, som har brug for hjælp til at komme godt ind i golfspillet og til at blive introduceret til vores klubber i klubben. 
Det kræver noget tid, for man skal som Mentor ud at spille med det nye medlem man er blevet Mentor for, og supportere det nye medlem med at komme igang med at spille i de klubber vi har i klubben. 
Det nytter jo ikke noget at vi får lokket nye potentielle medlemmer ind i klubben, hvis vi ikke magter at få dem til at blive. Så hjælp de nye medlemmer, hjælp klubben - bliv mentor.
Kontakt Frands Frandsen på tlf. 21706261
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Langelands Golf Klub, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp