Copy

Ø/Strøm match 2020

Turneringens navn er Ø/strøm Match 2020 og afvikles søndag den 9. august

Turneringens sponsor er Ø/strøm. Turneringen er en individuel stableford turnering i to rækker med flotte præmier i begge rækker som er sponsoreret af Ø/strøm. Turneringen er en åben turnering. Pris 12-18 år: 35 kr. og øvrige 70 kr., for gæster betales herudover gæstegreen-fee. Ved lige score afgøres placeringer efter laveste handicap.

Gunstart kl. 09.00 med fælles orientering kl. 08.30   Matchen afholdes i øvrigt i henhold til klubbens matchproportioner, der fremgår af klubbens hjemmeside.

Tilmelding på Golfbox og den i klubhuset fremlagte liste, sidste frist for tilmelding er torsdag den 6. august kl. 17.00

Mød op til en herlig dag på golfbanen sammen med andre golfer og Ø/strøm. Der bliver efter matchen mulighed for at købe pølser og brød fra grillen.

 

_____________________________________________

Ordinær Generalforsamling tirsdag den 11. august

COVID-19 betød desværre at vi måtte udskyde vores generalforsamling, som ellers skulle have været afholdt i marts. Der er nu sat ny dato for generalforsamlingen som bliver tirsdag den 11. august kl. 19.30 med dagsorden jf. vedtægterne.

Vi håber at rigtig mange vil deltage i generalforsamlingen der foruden den obligatoriske dagsorden, også kan løfte lidt af sløret for hvordan sæsonen 2020 er forløbet indtil nu, men ikke mindst giver det dig mulighed for at kommentere på den tilpasning af økonomi og aktiviteter der har været nødvendig i forhold til Corona situationen.

Hvis vi kan blive rigtig mange vil vi gerne stille vores telt op, så hvis i vil komme med en forhåndstilkendegivelse om deltagelse ville det være dejligt.

Dagsorden og regnskab kan downloades herunder

Dagsorden generalforsamling 2020

Regnskab

________________________________________________________

Husker du stadig at bestille tid på Golfbox, før du går ud?This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Langelands Golf Klub · Østerskovvej 49c · Humble 5932 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp