Copy
View this email in your browserSportschef's Log
September 2020
"All other nations have more money but we have something else...We win by working together, by all the time helping each other and also pushing each other hard."
Dansk 49er sejl atlet

Erklæring om Bruttotrups Mening og Formål  


For et par år siden arbejdet helt Bruttolandsholdet om at beskrive gruppens værdier og formål. Projektet var baseret på workshops til hver træningssamling over en hel sæson og endte med følgende erklæring. 

Alle kunne bruge en genopfriskning men især alle de nyeste bruttotrup fægtere skal læse den. Vi kommer til at snakke mere om dem til træningssamlingen i Oktober!

Læs erklæring her


Præstere under Pres 
 

Alle ambitøse atleter skal arbejde målrettet på deres mentale skills, ligesom man arbejde på det teknisk eller taktisk elementer af sporten. 

Denne bog er den bedste startpunkt for at lære om forskellige mentale værktøjer og strategier man kan bruge i træning og til stævne.

 

I samme tråd af mental træning, kan man lære rigtig meget fra at høre fra de bedste om deres tilgang til præstation og livet. 

Mesterværkstedet er lavet af en af Team Danmarks tidligere sport psykologer og inkluderer nogle super interviews med sportsfolk og andre high performers.
 
 
Until next time, 
Laurence
Twitter
Facebook
Website

Our mailing address is:
sportschef@faegtning.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Fægte-Forbund · Idrættens Hus · Brøndby Stadion · Copenhagen 2605 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp