Copy

Jaaroverzicht

Ondanks alle ellende is het jaar 2019 wat ons betreft voorspoedig verlopen en we hebben uitzonderlijk veel gereisd. We waren op de vier grote continenten. Te beginnen met Florida bij het jaarbegin, Berlijn, Thailand, Cambodja in mei, Senegal en Gambia in augustus. 
Ik merk dat het een beetje opschepperig klinkt, maar goed ik heb ook niets te verbergen. Het is een beetje veel geworden, en het zal wellicht nooit meer gebeuren, maar we hebben ervan genoten en er veel van opgestoken. We reizen om te leren, zegt het gezegde. 

Jaarwisseling

Florida was hilarisch. Vriendelijke mensen die Amerikanen. Gemakkelijk in het contact, voorkomend en op hun manier hoffelijk. 
Ook in Azië en in Afrika hebben we het pad van heel veel lieve en aardige mensen gekruist. We proberen dat zelf ook te zijn, en dan mag je hopen dat je gelijkgezinden ontmoet.

Terneuzen

4 Maart 2018
Je hoeft echter niet altijd ver te lopen om het geluk te vinden. We hadden een zeer aangenaam weekend in Terneuzen. Ziehier het plafond van een gezellig cafeetje waar in het bonte gezelschap een uitgelaten sfeer heerste. Zelden zo genoten van een avondje uit.

Poperinge

Militaire begraafplaats Lijssenthoek. 11 maart 2018.
De westhoek is ook vlakbij. De onontdekte parel die we daar gevonden hebben, is het stadje Poperinge. We hadden het erover in een blog.

Firenze

Het voorspoedige jaar 2018 bracht ons ook in Firenze, de hoofdstad van de klassieke kunst, mag je wel zeggen. Het mooiste land van Europa, België niet te na gesproken. De rest van het jaaroverzicht vindt u in onze blog.

Naar de website
Met vriendelijke groeten,

Dirk van Babylon
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2018 Dirkvanbabylon, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp