Copy

Eeuwige  zomer

Het blijft maar warm en droog. Beetje zorgelijk wat het gebrek aan regen betreft, voor de tuin en de waterput, die we met leidingwater moeten bijvullen. Maar het is toch ook aangenaam als je niet te hard moet werken. 
Het zijn ook zeer lange dagen, die stilaan weer korter worden dag na dag. De eeuwige cyclus van de natuur. Misschien wordt het wel een zomer die bijblijft zoals die van 1976 en die van 2003. Normaal kun je het niet meer noemen, dat we elk jaar op rij records breken die naar klimaatverwarming wijzen. 

Siem Reap
We hebben het deze maand nog eens gehad over ons onvergetelijk verblijf in Cambodja. Land van lotusbloemen en de eeuwige strijd met het water, wat aan Nederland en laag Vlaanderen doet denken.
De natuur beïnvloedt de cultuur. Het klimaat waarin we geboren zijn is van grote invloed op ons temperament en bepaalt onze kansen, die we krijgen om in de wereld vooruit te komen. 
Naar de blog

Overigens

We hebben het ook nog wel eens over andere dingen. Zoals de boerkini bijvoorbeeld; een zwemgewaad waarin met name moslima's zich graag te water begeven. De grote kwestie in Vlaanderen is nu of dat wel mag. Daar doen sommigen heel moeilijk over.

Vakantie

Tijdens de maand Augustus zult u weinig last van ons hebben. We gaan met vakantie. De website blijft open maar wij zijn weg naar Senegal en Gambia. In september komen we hopelijk weer heelhuids terug. Het is nu al vakantieweer, maar het mag wel een keer regenen. 
 

Gelukkige verjaardag

Jarig in Cambodja. Verrassingstaart vanwege het toprestaurant waar we aten. Ik zou het moeten opzoeken om hen te bedanken.

Met vriendelijke groeten,

Dirk van Babylon

Copyright © 2018 Dirkvanbabylon, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp