Copy

Nog 4 keer slapen!

... tenzij je voor de Raketstart of Chasse patate uitdagingen gaat, dan sta je best vrijdagnacht wat vroeger op om deze zeker te kunnen winnen! 

Voor iedereen die dit jaar meefietst, nog even deze checklist overlopen:
  1. Vervolledig je profiel
  2. Vervolledig je team
  3. Maak een testritje

1. Vervolledig je team 
Zorg dat alle fietsers van je team zijn ingeschreven en toegang tot de teampagina hebben. Op de teampagina krijg je een overzicht van wie er in je team zit en hoeveel kilometers jullie al gefietst hebben met STRAVA (op 21 mei wordt deze teller gereset). 

2. Vervolledig je profiel
Meld je de komende dagen nog eens aan op https://felix500.be/login en ga naar "Mijn profiel". Wanneer alle informatie is ingevuld dan krijg je onderstaande boodschap te zien.

Is dit niet het geval? Doe dan wat er gevraagd wordt :-) 


3. Maak een testritje
Als je nog nooit eerder met STRAVA werkte, dan oefen je best al eens op voorhand:
  • Installeer de app op je smartphone en meld je aan met je STRAVA profiel.
  • Start je (test)rit door onderaan op de knop "Opnemen" te klikken en vervolgens een sporticoontje te selecteren (fietsrit of E-bike-rit). 
  • Klik op START en de app volgt je gedurende het hele verloop van je fietstocht. Pauzeer je even voor een ijsje, een babbeltje of een pintje? STRAVA pauzeert automatisch je rit van zodra je stopt met fietsen. Je hoeft dus niet op FINISH te drukken. Zo vermijd je dat je voor 1 fietstocht meerdere STRAVA ritjes aanmaakt. Dit kan het Felix500-klassement overbelasten. 
  • Klaar met je (test)rit? Druk op FINISH. Als je dat wenst kan je nu nog een leuke foto toevoegen of je rit een naam geven.
  • Kort nadat je op FINISH geklikt hebt, zal je ritje automatisch verschijnen in het overzicht op je teampagina. Is dat niet het geval? Kijk dan eerst of je STRAVA-rit zeker is ingesteld op "Fietsrit/E-bike rit" en niet op lopen/zwemmen/... Verschijnt je ritje nog steeds niet in het klassement? Contacteer ons dan even. 
Let op: elke deelnemer is verantwoordelijk om zelf zijn/haar rit te registreren met STRAVA. Ritjes waar deelnemers achteraf aan toegevoegd worden (bvb tijdens een groepsrit) zullen niet aanvaard worden zonder duidelijke motivatie. 

4. Veel fietsplezier!!! 

Mail naar info@felix500.be in geval van problemen! 

Dankjewel aan de gulle gevers!

Met nog maar 4 dagen te gaan zien we al meer dan €30.000 op de Felix500 teller staan. Dat is meer dan fantastisch, dankjewel! 

De afgelopen dagen werden de laatste mini-uitdagingen verkocht aan organisaties en bedrijven met een warm hart voor Felix500 en alle dappere fietsers. We stellen hen graag even aan jullie voor: 

Elke dag wordt de prijs voor de strijdlust uitgereikt aan de fietser die op die dag individueel de langste rit gereden heeft. 
Vele beetjes maken groot, want zo valt er elke dag €100 te verdienen dankzij Shipit!

Dankzij Kramp mag het team dat als eerste 1000km fietst €250 op zijn rekening schrijven! (Raketstart)
Alsof dit nog niet voldoende was krijgt ook het team dat op de laatste de dag de meeste km fietst €250 extra. (Eindspurt). 

De chasse patate is voor het team dat als eerste 20km fietst (km van verschillende teamleden opgeteld). Makkelijk verdiend dankzij Crunch Analytics, want goed voor €250!

Voor wie het afgelopen WK intens mee beleefde: het team dat gedurende de fietsweek de meeste passages weet te noteren over de Moskesstraat in Terlanen pakt deze badge, ter waarde van €250. 
Dikke merci aan de beste feestjesorganisator MNDR TNDR!

Het team dat elke dag minimum 20 km heeft gefietst krijgt op het einde van de week eenmalig de pendelbonus van €250 dankzij Ekiep.

Klik hier voor meer mini-uitdagingen!

Plan je laatste ritje op 28 mei nu al!

Fiets op zaterdag 28 mei naar WOEST in Gent en dan klinken we samen op ieders prestaties vanaf 18u!

Schrijf je ten laatste zaterdag 21 mei in voor het tapasbuffet via deze knop.
Schrijf hier in

Fietsen helpt.
Dat merken jullie volgende week!

Breng me naar de website voor meer info
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Felix500, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp