Copy

Kom naar de finale op 28 mei!

Op zaterdag 28 mei klinken we samen op ieders prestaties aan het einde van de Felix500 fietsweek. 
Vanaf 18u is iedereen welkom bij WOEST om mee het glas te heffen en de prestaties te overlopen van alle teams (Drongensesteenweg 41, Gent).

Alle deelnemende fietsers krijgen een gratis Saison Bidon (de toverdrank van team Biky's) - of een ander drankje - aangeboden. 

Blijf je graag eten? Schrijf je dan vóór 21 mei in voor een heerlijk tapasbuffet via onderstaande knop: 

Schrijf je hier in om mee te smullen

Is jouw team er helemaal klaar voor?

Tijdens de fietsweek is de technische bijstand van de Felix500-taskforce beperkt (wij zitten natuurlijk ook op de fiets!) dus we willen iedereen oproepen om onderstaande zaken op voorhand te doen:

  • Zorg dat alle fietsers van je team op voorhand zijn ingeschreven en toegang tot de teampagina hebben. Op de teampagina krijg je een overzicht van wie er in je team zit en hoeveel kilometers jullie al gefietst hebben met STRAVA (op 21 mei wordt deze teller gereset). Je kan er ook zien wie jullie team al rechtstreeks gesponsord heeft. 
  • Als je nog nooit eerder met de STRAVA- app werkte, dan oefen je best al eens op voorhand:
  1. Installeer de app op je smartphone en meld je aan met je STRAVA profiel.
  2. Maak op voorhand een testritje met de fiets. Dat doe je door onderaan op de knop "Opnemen" te klikken en vervolgens een sporticoontje te selecteren (fietsrit of E-bike-rit). 
  3. Klik op START en de app volgt je gedurende het hele verloop van je fietstocht. Pauzeer je even voor een ijsje, een babbeltje of een pintje? STRAVA pauzeert automatisch je rit van zodra je stopt met fietsen. Je hoeft dus niet op FINISH te drukken. Zo vermijd je dat je voor 1 fietstocht meerdere STRAVA ritjes aanmaakt. Dit kan het Felix500-klassement overbelasten. 
  4. Klaar met je testrit? Druk op FINISH. Als je dat wenst kan je nu nog een leuke foto toevoegen of je rit een naam geven.
  5. Kort nadat je op FINISH geklikt hebt, zal je ritje automatisch verschijnen in het overzicht op je teampagina. Is dat niet het geval? Kijk dan eerst of je STRAVA-rit zeker is ingesteld op "Fietsrit/E-bike rit" en niet op lopen/zwemmen/... Verschijnt je ritje nog steeds niet in het klassement? Contacteer ons dan even. 
  6. Let op: elke deelnemer is verantwoordelijk om zelf zijn/haar rit te registreren met STRAVA. Ritjes waar deelnemers achteraf aan toegevoegd worden (bvb tijdens een groepsrit) zullen niet aanvaard worden zonder duidelijke motivatie. 

Sponsoracties in de kijker

Met nog maar 3 weken te gaan, zijn er al enkele teams in actie geschoten met hun voorbereidingen voor de Felix500 fietsweek. 

We kregen de afgelopen weken enkele originele, hartverwarmende acties te zien waarmee de teams zichzelf een weg naar de top van het klassement laten sponsoren. 

Er worden sterrenkoekjes gebakken, snoepzakjes en wijnpakketten verkocht, familiefietstochten op poten gezet, gekke uitdagingen georganiseerd..

Organiseert jouw team ook een sponsoractie? Laat het ons weten of tag ons op Instagram @Felix500!

Fietsen helpt.
Ook in 2022.

Breng me naar de website voor meer info
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Felix500, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp