Copy

Lokale sponsoracties  tvv Felix500

Goed bezig!

Met minder dan 4 weken te gaan, valt het op dat heel wat teams in actie zijn geschoten met hun voorbereidingen voor de Felix500 fietsweek (8-15 mei).

We kregen de afgelopen dagen enkele originele, hartverwarmende acties te zien waarmee de teams zichzelf een weg naar de top van het klassement laten sponsoren. 

Bijen- en sterrenkoekjes, DIY English High Tea, snoepzakjes, een spaarpot in de wachtzaal van de kinesist, fietstruitjes, een geboortelijst, een wandeltocht,..Ontdek deze en nog veel meer acties op onze instagrampagina bij de hoogtepunten "Sponsoracties" en "Team in de kijker". 

We doen er nog een schepje bovenop.

Mini-uitdagingen


Als 500 km fietsen in 1 week tijd nog niet genoeg zou zijn, hebben we 5 extra uitdagingen voor onze teams klaarstaan. Als je team één van deze uitdagingen tot een goed einde brengt, kan je tot €500 extra sponsorgeld op de teller zetten. 
Met dank aan onze gewaardeerde sponsors onderaan deze nieuwsbrief.
 1. Strava Art: het team dat na dag acht de meest populaire STRAVA-figuur heeft gefietst.
 2. Oude Kwaremont: het team dat gedurende de wedstrijd de meeste passages weet te noteren over de Oude-Kwaremont.
 3. Raketstart: de sprintersprijs is voor het team dat als eerste 1.000km bereikt. 
 4. Hoogtemeters: het bergklassement gaat naar het team dat gedurende de fietsweek de meeste hoogtemeters verzameld.
 5. Gele trui: deze badge is voor de individuele fietser die de meeste km’s heeft afgelegd.
Lees er alles over op onze website! 

"Een voorbereid fietser is er 2 waard"

Stel het niet langer uit

Tijdens de fietsweek is de technische bijstand van de Felix500-taskforce beperkt (wij zitten natuurlijk ook op de fiets!) dus we willen iedereen oproepen om onderstaande dingen op voorhand te doen:

 • Is iedereen van je team ingeschreven en hebben jullie allemaal toegang tot de profielpagina van het team? Op deze profielpagina krijg je een overzicht van wie er in je team zit, hoeveel kilometers jullie al gefietst hebben (tussen 8-15 mei) en wie er jullie team al rechtstreeks gesponsord heeft. Je kan er tevens je teamnaam aanpassen moest je dat willen.  
 • Als je nog nooit eerder met de Strava app werkte, dan oefen je best al eens op voorhand. 
 1. Installeer de app op je smartphone en meld je aan met je Strava profiel
 2. Maak op voorhand een testritje met de fiets. Dat doe je door onderaan op de knop "Opnemen" te klikken en vervolgens een sport te selecteren (fietsrit of E-bike-rit)
 3. Klik op START en de app volgt je gedurende het hele verloop van je fietstocht. Pauzeer je even voor een ijsje, een babbeltje of een pintje? Strava pauzeert automatisch je rit van zodra je stopt met fietsen. Je hoeft dus niet op FINISH te drukken. Zo vermijd je voor 1 fietstocht meerdere STRAVA ritjes aanmaakt. Dit kan het Felix500-systeem mogelijks overbelasten. (TIP!) 
 4. Klaar met je testrit?  Druk op FINISH. Als je dat wenst kan je nu nog een leuke foto toevoegen, je rit een naam geven of je teamleden toevoegen die vergaten hun Strava app op te zetten tijdens de tocht.
Alle fietstochtjes die je tussen 8-15 mei fietst en opneemt met Strava worden automatisch geregistreerd in het Felix500 klassement. 

We tonen je binnenkort nog eens op Instagram hoe alles werkt.

Fietsen helpt. Dat weten onze sponsors ook.

Breng me naar de website voor meer info
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Felix500, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp