Copy

We vallen in herhaling. 

Bedankt!

De eerste editie van Felix500 overtrof alle verwachtingen. Bedankt aan alle fietsers, sponsors, mechaniciens, soigneurs en supporters!
  • Jullie hebben 90.000 km gefietst op 8 dagen tijd, dat is 2 keer rond de wereld.  
  • We haalden samen meer dan 73.000 euro op! Dat is ongelooflijk.

De eindstand. 

Enkele winnaars in de kijker

Team Boenkertjes anticipeerde met een raketstart! Dankzij hun sponsors en supporters konden ze de koers in de tweede helft van de week controleren. Hun vroege vlucht hield stand tot aan de meet. De Boenkertjes gaan naar huis met de eindoverwinning!  
Robocyclo en Wattson kleurden de koers in de achtervolging. We onthouden twee straffe stoten:

Dieter Schietse (kopman Robocyclo) opent de erelijst van Felix500 met een Merxcksiaanse prestatie. Met 1.228,5 km wint hij de eerste gele trui in de geschiedenis van de Felix500. Chapeau!

Floor Apers van Wattson gaat met de Prijs van de strijdlust naar huis. Zij fietste 420 km op zaterdag 8 mei. Voor deze prestatie hors categorie gaat de jury graag haar boekje te buiten door deze prijs ter plekke uit te vinden. Hoedje af!
Robocyclo fietste met 4.144,4 km een kleine 50 km meer dan de Boenkertjes, daarmee mogen ze zich ook de trotste eigenaars noemen van een nieuwe O-Jersey van sponsor Coureur du Monde. Proficiat! #fietsenesfietsen
Die ene dag dat de Biky’s niet de kasseien van de Oude Kwaremont op beukten toverden ze een enige mooie STRAVA-Art uit hun tubes. Hun Felix500-tekening won de publieksprijs met 310 likes. Samen reden ze ook 76 keer de Oude Kwarement op. Bonkers.

Coureur.Brussels fietste 37.762 hoogtemeters bij elkaar. 37 kilometer !?!
Dat is 4 keer de Mount Everest naar boven fietsen.
De MC's uit Sint-Truiden zamelden maar liefst €6.125 in voor Felix500. Dankzij dit recordbedrag werden hun kilometers x2,5 omgerekend in het klassement. 
De grote winnaar van deze eerste editie van Felix500 is uiteraard KITES.
We komen zo snel mogelijk bij jullie terug met meer uitleg over hoe de middelen zullen worden besteed.

Jullie enthousiasme heeft ons telkens opnieuw verrast. 

Hartverwarmend!

  • De inschrijvingen waren volzet na 1 dag. 
  • 70 teams fietsten mee, met in totaal 326 deelnemers.
  • Er werd gepost, geregrammed en geshared, het was zalig om iedereen bezig te zien in Engeland, Sri Lanka, Nicaragua, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Nederland en rond de kerktoren!
  • Jullie verkochten granola, pannenkoeken, scones, koekjes en zakken snoep. Meer dan 40 bedrijven sponsorden één of meerdere teams en voor Wattson nv en Cortes werd Felix500 zelfs de jaarlijkse teambuilding
  • Jullie enthousiasme toonde dat deze klassieker er eentje is om te blijven. We denken nu al volop na hoe we de beleving nog leuker kunnen maken in de toekomst. Jullie suggesties, klein of groot, zijn welkom via info@felix500.be.
Bijna alle teams haalden de 500km, een ongelooflijke collectieve prestatie! De komende weken delen we graag nog meer van jullie ritjes en prestaties.
 
Hebben jullie filmpjes die jullie graag in de aftermovie willen zien? Bezorg ons de originele beelden dan via mail of WeTransfer op info@felix500.be ten laatste op vrijdag 21 mei.
 

Fietsen helpt, dat is zeker.  

Breng me naar de website voor meer info
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Felix500, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp