Copy
Op deze vooravond van het nieuwe wielerjaar kunnen we eindelijk beginnen dromen over onze eigen wielerklassieker in wording, de Grote Prijs Felix500.

De zon schijnt, de banden zijn opgepompt en samen met jullie kijken we uit naar 8 mei, de start van onze Felix500 fietsweek.

Peloton compleet

Jullie enthousiasme om deel te nemen was erg groot, bedankt!
Er was slechts plaats voor een gelimiteerd aantal teams en deze waren in minder dan 24u ingenomen. Heel wat mensen bleven ontgoocheld achter en hopen alsnog een plaatsje te kunnen bemachtigen. 

Waarom kan niet iedereen die wil meefietsen?

Om te garanderen dat alle gereden kilometers correct geregistreerd worden in het virtueel klassement werken we via de mobiele applicatie Strava. 
Strava begrenst het gratis gebruik van haar data waardoor we niet met oneindig veel fietsers gelijktijdig kunnen deelnemen aan Felix500. Ondanks vele inspanningen is het ons tot nu toe niet gelukt om hier een uitzondering voor te krijgen. 
We zetten de komende weken de onderhandelingen met Strava verder maar we zien voorlopig niet veel bewegen aan de andere kant van de oceaan. 
 

Help de wachtende fietsers aan een plaatsje

We zien dat er heel wat teams nog niet helemaal gevuld zijn. Indien jouw team uit minder dan 5 deelnemers bestaat, laat het ons snel weten.
Dan kunnen we met deze vrije plaatsen nieuwe teams creëren. De wachtlijst dankt u!

Help je favoriete team naar de top.

Hoe sponsor je een team?

Ook zonder te fietsen kan je bijdragen. Volg de teams en hun uitdaging via het online klassement. Hoe meer kilometers de teams bijeen fietsen en hoe meer sponsoring ze verzamelen, hoe hoger een team in de ranking komt.

Volg onderstaand stappenplan om je favoriete team rechtstreeks te sponsoren met een bedrag naar keuze.

 

Trainen maar!

Fiets je 500 km in je eentje of verdeel je ze tussen je teamgenoten, in geen geval zal je dit kunnen doen zonder een goede basisconditie en een beetje voorbereiding.  

Enkele fervente fietsers in het Felix500 peloton zijn te rade gegaan bij een professionele sportcoach om zich het het best te kunnen voorbereiden op 500 km asfalt. 

We delen graag enkele tips met jullie:
  • Het is beter om traag en lang te fietsen dan je snel helemaal in het rood te puffen. Dit is niet enkel gezonder maar ook verstandiger als je het fietsen langer wil volhouden. 
  • Geef je fiets dit voorjaar een onderhoudsbeurt zodat je niet middenin de Felix500 week met een kapotte fiets zit.
  • Leer Strava kennen en registreer op voorhand al eens een fietsritje in de mobiele applicatie. 
Meer handige tips delen we binnenkort op Instagram

We fietsen graag met je mee. 

Maak #Felix500 zichtbaar

We maken graag deel uit van je training, je fietsritjes of je zoektocht naar sponsors. Volg ons op Instagram en deel je avonturen met ons via #Felix500 of @Felix500
Meer weten
Website
Copyright © 2020 Felix500, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp