Copy

 

Steun Felix500 met jouw bedrijf

Net zoals vorig jaar kunnen de deelnemers de Felix500 fietsweek een stuk uitdagender maken dan 'slechts' 500 km fietsen in 8 dagen tijd. Zo kan bijvoorbeeld het team dat de meeste hoogtemeters verzamelt of als eerste 1.000 km bereikt een extra geldbonus op hun teamrekening schrijven, en zo sneller naar de top van het klassement klimmen.

Dit jaar kan elke mini-uitdaging door een bedrijf of organisatie gesponsord worden voor een vast bedrag (€100 - €250 - €500 - €800). Alle bedragen gaan rechtstreeks naar de goede doelen van Felix500 editie 2022

Dankzij WOEST Gent mag het team dat gedurende de fietsweek de meeste passages weet te noteren over de Muur 500€ extra op zijn teamrekening schrijven!
Agora Club Torhout sponsort de fietser die over de 8 dagen individueel de langste rit boekt. Deze prijs voor de superstrijdlust levert het team €500 extra op!

Agora Club Brugge steunt met €1000 twee uitdagingen: het team dat gedurende de fietsweek de meeste hoogtemeters verzamelt én het team dat de meest populaire STRAVA-figuur fietst! 
Een mini-uitdaging op jouw naam in ruil voor een vermelding op onze website/nieuwsbrief/Instagram en onze eeuwige dank? Of Felix500 steunen met een vrije gift? 

Klik op onderstaande afbeelding voor een overzicht van alle mini-uitdagingen of contacteer Joachim of Sofie, zij geven je graag alle info! 

Fietsen helpt.
Ook in 2022.

Breng me naar de website voor meer info
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Felix500, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp