Copy

Nog 2 dagen. 

Bedankt!

We zijn helemaal overdonderd door jullie gulheid en enthousiasme. Met nog minder dan 36u te gaan voor de start van de eerste editie van Felix500 staat er nu al meer dan 48.000 euro op de teller. Terwijl we dit schrijven stijgt de teller opnieuw en zo gaat het de hele dag door. 

Jullie maken mee het verschil. Bedankt!

Eerder deze week hadden we een eerste overleg met Kites en vertegenwoordigers van het beleid om samen na te denken over hoe we met deze fondsen een verschil kunnen maken voor ernstig zieke kinderen en hun ouders. We willen met vzw Felix500 gaan voor structurele impact op het allerhoogste niveau. 

Hiervoor kunnen we opnieuw rekenen op ons fantastische netwerk, we zijn ontzettend dankbaar.
 

Laat ons meegenieten met jullie fietsweek. 

Aftermovie Felix500 

Meer dan 300 fietsers zullen vanaf zaterdag overal in België en daarbuiten op de fiets zitten voor Felix500, alleen of samen met hun team. We zouden heel graag meerijden met jullie, samen de hellingen op puffen, de route uitstippelen en tussendoor genieten op een terrasje. 

Omdat dit niet kan en we de verbondenheid tussen de teams willen boosten, willen we oproepen om zoveel mogelijk beelden te delen met ons van jullie fietstochten. Stuur ons een bericht, mail of post het op Instagram (tag @Felix500). 

Wil je ook graag in onze aftermovie? 
Stuur ons je mooiste, grappigste, stoerste, belachelijkste beelden door. We mixen het graag samen. Plaats & tijdsaanduidingen zijn een meerwaarde, alsook weercondities, shout-outs,... Filmpjes of foto's, liggend of staand, we mixen het erin en beloven dat je zal schitteren! 

#VeelgesteldeVraag

Wat als mijn Strava-rit niet meteen verschijnt in het klassement?


1. Check je privacy instellingen in de Strava app.
In de mobiele app: ga naar Profiel > Klik op het tandwiel "instellingen" rechtsboven > Privacybeheer > Activiteiten > Vink aan "Iedereen" of "Volgers".

Op de website van Strava: log in > Klik rechtsboven op je profiel > Instellingen > Privacybeheer > Activiteiten > Zichtbaarheid "Iedereen" of "volgers" 

Was de optie "Alleen jij" aangevinkt? Dan was dit vermoedelijk het probleem. Als je de privacy instellingen hebt aangepast, dan moet je nog even je ritje updaten. Dit kan bvb door de titel te wijzigen of een foto toe te voegen. 

2. Het is te druk, er is teveel dataverkeer. Geen paniek! Op een minder druk moment zal je ritje op de website verschijnen. Wanneer dit zich voordoet verschijnt er bovenaan het klassement een rode balk met het aantal ritjes dat nog in de wachtrij staat.

Wat het probleem ook is, blijf vooral fietsen en registreer je ritjes met Strava. Zo vinden we je altijd terug! 

#genieten

Voor de start nog even dit...

Geniet van het fietsen, van de uitdaging (500km!), van het spel (ga voor de top 3 in het klassement!), van het eerste terrasje na het fietsen (een beetje zon aub, Frank) en van het samenzijn.
 

Fietsen helpt. Dat weten onze sponsors ook.

Breng me naar de website voor meer info
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Felix500, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp