Copy
24 maart 2019

Het Sporthuis Abcoude in een nieuwe fase
Nu de aanbesteding is afgerond en de bouwteamovereenkomst binnenkort wordt ondertekend, is Het Sporthuis Abcoude in een nieuwe fase gekomen. Dat is al te zien aan de werkvoorbereidingen aan de Spoorlaan. Afgelopen week werden grondwerkzaamheden uitgevoerd en werd een boom verplaatst naar een veilige plek op de kavel, waarmee kappen van de boom kon worden voorkomen. Het streven is dat voor de bouwvakantie dit jaar de eerste paal kan worden geslagen.
Donderdagavond 4 april informatiebijeenkomst vrijwilligers
Vrijwilligers spelen straks (en ook nu al) een belangrijke rol in Het Sporthuis. Het motto van de Stichting Zwembad Abcoude is niet voor niets ‘Het Sporthuis Abcoude; voor, door én met inwoners en ondernemers’. Zonder vrijwilligers zou Het Sporthuis Abcoude nu niet gebouwd gaan worden. Dagelijks is een vrijwillig bestuur - samen met tal van andere vrijwillige experts - aan de slag om het Sporthuis te realiseren. En ook straks is de hulp van vrijwilligers hard nodig; bijvoorbeeld als gastvrouw of -heer, voor kassawerkzaamheden, voor het groenonderhoud, voor extra (schoonmaak)klussen, om activiteiten te begeleiden of om mee te denken over specifieke aspecten. Voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt en/of graag onder de mensen is, is er een mogelijkheid om een bijdrage aan Het Sporthuis te leveren. Of wellicht heeft u specifieke kennis en ervaring die u voor Het Sporthuis wilt inzetten.
 
Op aanstaande donderdagavond 4 april om 20.00 uur vindt er een informatiebijeenkomst in Abcoude plaats. Tijdens deze bijeenkomst wordt toegelicht welke werkzaamheden er zoal zijn, welke deskundigheid gewenst is en kunnen deelnemers in een informele sfeer kennismaken met enkele bestuursleden en andere vrijwilligers. Niet alleen straks, maar ook nu is er al ruimte om een bijdrage aan Het Sporthuis te leveren.
 
Vindt u het leuk om vrijwilligerswerk te doen in en voor Het Sporthuis Abcoude? Meldt u zich dan vrijblijvend aan voor de informatiebijeenkomst op donderdagavond 4 april via vrijwilliger@hetsporthuisabcoude.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 31 maart.

 
Stichting Zwembad Abcoude heeft in de regio de meeste stemmen binnengehaald tijdens de stemronde van Help Nederland Vooruit, een initiatief van ING Nederland Fonds waarmee lokale goede doelen worden gesteund. Met deze eerste plaats heeft de stichting 5.000 euro ontvangen. Een geweldig mooi bedrag dat ten goede komt aan de inrichting van Het Sporthuis. Dank aan iedereen die zijn stem op Het Sporthuis Abcoude heeft uitgebracht!
Extra geld nodig voor inrichtingszaken
Opdrachtgever van de bouw is de Stichting Zwembad Abcoude. De gemeente financiert de gymzalen, de stichting financiert het grootste deel van Het Sporthuis Abcoude, o.a. het zwembad. Extra geld is nodig voor de inrichting van Het Sporthuis.
Wilt u ons financieel steunen? Graag! >> Doneer nu

Het Sporthuis Abcoude wordt mogelijk gemaakt door:
de Stichting Zwembad Abcoude en de Stichting Abcoude Sport
in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen.

Stichting Zwembad Abcoude • Dominee Bleekerhof 55 • 1391BJ  Abcoude
Kamer van Koophandel: 411 86 868 • IBAN: NL89 INGB 0005 9919 51This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Sporthuis Abcoude · Secretariaat: Koningsvaren 21 · Abcoude, Utrecht 1391 AC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp