Copy
6 maart 2019

Groen licht voor Het Sporthuis Abcoude

Voor er een schep de grond ingaat, wilde de gemeente zeker weten dat het budget van de stichting toereikend is om de bouw van Het Sporthuis te bekostigen en er geen addertjes van meerkosten onder het gras zaten. Nu de aanbesteding is afgerond, het ontwerp is aangepast en het extra benodigde budget geregeld, was het controlemoment daar.

Dinsdag 5 maart heeft het college van B&W positief besloten over het controlemoment. Gebleken is dat het aangepaste definitief ontwerp met de grootste zorgvuldigheid is opgesteld, de aanbiedingen helder zijn en dat het budget toereikend is. De stichting kan dus de bouwteamovereenkomsten met de aannemer en de installateur op korte termijn gaan tekenen. Er wordt door alle partijen hard toegewerkt om de bouw voor de bouwvak-vakantie te kunnen laten starten. Naar verwachting kan Het Sporthuis dan in september 2020 in gebruik worden genomen.
Schetsen van het aangepaste definitief ontwerp
Kerstbomenverkoop brengt € 2.000 euro op voor Het Sporthuis Abcoude
Afgelopen kerst verkocht makelaardij Raad-Huis kerstbomen voor het goede doel. Al acht jaar op rij steunt makelaar Roeland Hillen op deze manier verschillende goede doelen, waarbij altijd gekozen wordt voor een lokaal doel en een doel elders op de wereld. Ditmaal was gekozen voor Het Sporthuis Abcoude en de Stichting Wereldouders. Roeland vindt het fantastisch dat Het Sporthuis met het zwembad er komt. "Voor ouderen is het zwembad heel belangrijk. En er zijn steeds meer ouderen, dus het is goed dat er straks weer gezwommen kan worden en mensen elkaar weer kunnen ontmoeten, want ook die sociale functie is belangrijk."

Roeland overhandigde de cheque aan Ad Geerlings, bestuurslid van de stichting Zwembad Abcoude en mede-initiatiefnemer van Het Sporthuis Abcoude. Geweldig dat inwoners en ondernemers acties doen voor Het Sporthuis om zo extra geld in te zamelen. Dit is zeer welkom.

Nog meer acties
Ook Marcel en Anita Noort van Noort Groente & Zo zamelden geld in voor Het Sporthuis Abcoude. Iedereen die bij Noort Groente & Zo een tasje nodig heeft, betaald hiervoor een dubbeltje ten gunste van een lokaal goed doel.

Afgelopen periode was dit goede doel Het Sporthuis Abcoude. In totaal heeft de actie € 300,35 opgebracht. SZA-bestuurslid Astrid Wintershoven nam het geld dankbaar in ontvangst.

Kaartverkoop ten gunste van Het Sporthuis
Lida Bosman, betrokken inwoner uit Abcoude, is gestart met de verkoop van kaarten uit haar eigen werk. Met de opbrengst hiervan steunt zij het zwembad in het Sporthuis Abcoude. Zij vindt het belangrijk dat ieder kind kan leren zwemmen in zijn/haar eigen omgeving en iedereen straks veel plezier aan het zwembad beleeft. De kaarten zijn te koop voor € 10,- per 3 stuks. Hiervan gaat € 7,50 naar Het Sporthuis. Wil je dit initiatief steunen, dan kun je Lida via Facebook een bericht sturen, www.facebook.com/lida.bosman, dan neemt zij contact op. Hier kun je ook meer kaarten zien. Het is ook mogelijk een eigen tekst op de kaart te laten drukken.
Geen Facebook? Mail dan naar info@hetsporthuisabcoude.nl.

 
Ook een actie voor Het Sporthuis Abcoude starten? Mail dit dan naar info@hetsporthuisabcoude.nl
Het Sporthuis Abcoude financieel steunen? Graag! >>

Het Sporthuis Abcoude wordt mogelijk gemaakt door:
de Stichting Zwembad Abcoude en de Stichting Abcoude Sport
in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen.

Stichting Zwembad Abcoude • Dominee Bleekerhof 55 • 1391BJ  Abcoude
Kamer van Koophandel: 411 86 868 • IBAN: NL89 INGB 0005 9919 51This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Sporthuis Abcoude · Secretariaat: Koningsvaren 21 · Abcoude, Utrecht 1391 AC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp