Copy
 
Z D R A V O!
Rodov informator je bil ustvarjen z namenom, da člane vsak mesec opomne o prihajajočih aktivnostih, hkrati pa predstavi utrinke našega udejstovanja iz tekočega meseca. 

RODOV INFORMATOR 

OBVESTILA
70 OGNJEV
Danes, v četrtek 22. aprila, taborniki praznujemo svoj rojstni dan. Letos mineva 70 let ustanovitve Zveze tabornikov Slovenije, kar pa bomo obeležili na prav poseben način.  Pridružite se nam še vi, več pa si lahko preberete na https://taborniki.net/2021/04/15/70-let-zveze-tabornikov-tlovenije/?fbclid=IwAR3IcKCBmOcnBg88H4mkXwxJRpQTJaAmnTirD3azzqw8mlHHh70gprAvYbg
ČISTILNA AKCIJA
Letos je v sklopu Zveze tabornikov občine Kranj potekala že 20. čistilna akcija. Danes ob 20.00 bo premierno predvajan kratki film na temo. Link do dogodka: https://fb.me/e/1lEDM8LQQ
MČ DRUŽINA
Čeprav bolj ali manj na daljavo, se na tabornikih vseeno dogaja! Ker pa ne moremo v živo deliti svojih taborniških dogodivščin, odpiramo MČ TOTEM! Če te zanima več obišči prenovljeno spletno stran!
https://taborniki.net/2021/04/22/mc-totem/
slika: MČ jesenovanje 2017


V primeru vprašanj nam lahko pišete na info@taborniki.net, kontaktirate vodnika ali pa pokličete na telefonsko številko 070 823 303 (načelnik rodu Rihard) ali 051 470 843 (starešina rodu Andrej). 

Hvala za razumevanje in potrpežljivost! 
#ostanitezdravi

“Z naravo k boljšemu človeku“
KONTAKTI
 
 
 
  • Če Rodovega informatorja ne želite več prejemati, nam to prosim sporočite preko emaila na: info@taborniki.net
Copyright © RSZ-ml. 

www.taborniki.net

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rod State Zagar - mlajsi · Sutna 110 · Zabnica 4209 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp