Copy

 

RODOV INFORMATOR 

 
Z D R A V O!
Rodov informator je bil ustvarjen z namenom, da člane vsak mesec opomne o prihajajočih aktivnostih, hkrati pa predstavi utrinke našega udejstovanja iz tekočega meseca. 
POSEBNO OBVESTILO O COVID-19
OBVESTILO O COVID-19
 
Da bi nenujne stike čim bolj omejili ter s tem pripomogli k počasnejšemu širjenju virusa, smo se v skladu z navodili pristojnih in priporočili ZTS odločili, da z današnjim dnem (12. 3. 2020) prekinjamo vse taborniške skupinske aktivnosti. Tudi vodova srečanja.

O spremembah bomo pisali na naši spletni in Facebook strani, starši pa boste obveščeni tudi s strani vodnikov in rodovega mail informatorja (če ga ne prejemate pa bi ga radi, napišite na info@taborniki.net). 

V primeru vprašanj nam lahko pišete na info@taborniki.net, kontaktirate vodnika ali pa pokličete 070 823 303 (načelnik rodu Rihard) ali 051 470 843 (starešina rodu Andrej). 

Hvala za razumevanje in potrpežljivost! 
#ostanitezdravi
Le brez panike, ob doslednem upoštevanju navodil strokovnjakov bomo skupaj premagali tudi to oviro. Imeti pa moramo v mislih, da je treba ravno v takšnih časih izkazati (še dodatno) solidarnost in odgovornost, saj družbo sestavljamo vsi - mladi in stvari, bolni in zdravi.  

“Z naravo k boljšemu človeku“
Facebook
Spletna stran
KONTAKTI
 
 
 
  • Če Rodovega informatorja ne želite več prejemati, nam to prosim sporočite preko emaila na: info@taborniki.net
Copyright © RSZ-ml. 

www.taborniki.net

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rod State Zagar - mlajsi · Sutna 110 · Zabnica 4209 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp